Donanım beslenemiyorsa işlemci verimsizdir ki bu Apple'ın suçudur
Apple işlemcilerine verimsiz diyebilmek için gerçekten teknoloji dünyasından bir haber olmak gerekir. İşlemciler verimsiz değil de pil teknolojisi yetersiz şu an için ve bu telefonundan elektrikli arabasına kadar lithium-ion pil kullanan tüm cihazlar için geçerli bir durum.

Apple işlemcilerine verimsiz diyebilmek için gerçekten teknoloji dünyasından bir haber olmak gerekir. İşlemciler verimsiz değil de pil teknolojisi yetersiz şu an için ve bu telefonundan elektrikli arabasına kadar lithium-ion pil kullanan tüm cihazlar için geçerli bir durum.
Teknoloji dünyasından haberdarız. A17 Pro'nun hem Snapdragon Gen 3 hem de Dimensity 9300'ün arkasında olduğunu biliyoruz. İşlemcidek verim farkları çok etki ediyor. A18 daha yeni çıktı, şu anda rakibi de yok. Q4'de rakipleri de gözükecek. O'na veri çıkınca bakarız ama onda da işler pek umutlu gözükmüyor.

Normal bataryayı geliştirmeyi düşünüyor mu beyefendiler? Günümüzde en en eksik gördüğüm yön batarya. Yapay zekayla her şeyi yapıyoruz ama yok, bataryalar hala 1 gün zor dayanıyor.
%86 pil sağlığına rağmen 14 Pro Max cihazımda batarya konusunda oldukça memnunum ve özellikle yeni modellerin de bir eksisi olmadığını hatta daha iyi olduğunu düşünüyorum. En iyisi demiyorum kesinlikle ama bu haliyle bile çok iyi götürüyor.

Forum sirke döndü, hayırlı olsun.

7 bin liralik cihaza 6000 MAH batarya nasıl konuluyorsa, 70K'ya satilan bir cihazin da bana gore adam gibi bir bataryasi olmasi gerekliliktir. Yapamiyorsa o cihazin luzumu yoktur.

Eyyorlamam bu kadar, hayirli isler.