iPhone 16 Plus vs iPhone 17

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nowx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 242
  • Etiketler Etiketler
    iphone iphone 17

nowx

Uzman
İki telefon da birbirinden güzel. Oyun oynamam, şarj, kamera benim için ön planda. Tavsiyeniz nedir? iPhone 16 Plus 128 GB modeli 64.000 TL, 256 GB olan modeli de 73.500 TL. iPhone 17 ise 75.000 TL.

iPhone 16 Plus kullanıyorum güncel 8 aydır, şarj olarak günde 8 saate kadar çıkan kullanma sürem var 1,5 gün kadar götürüyor benim için yeterli. Kamera 17 ile farkı nedir bilmiyorum ancak kamera da benim için yine net ve yeterli. Tek yaşadığım sıkıntı bir iki kez telefon anlık olarak donduğu oldu yani kapatma tuşuna bastığımda bile nedense kapanmadı ve ChatGPT'de nedense bir şey yazarken yazdıklarımı geç iletiyordu gözle görülür şekilde.

17 tabii ki. 60 Hz ekranı olan bir telefona 73.500 TL gibi bir para verilmez.

Doğru yıl olmuş 2026 peki 60 Hz ile 120Hz arasında batarya olarak fark olur mu?

Yazılımsal bir sorun gibi görünüyor o düzelmiştir Gemini daha iyi hocam bence

Doğru yıl olmuş 2026 peki 60 Hz ile 120Hz arasında batarya olarak fark olur mu?

Yazılımsal bir sorun gibi görünüyor o düzelmiştir Gemini daha iyi hocam bence

Olabilir evet, yani dediklerim yine elbette can sıkıcı olabiliyor ama ben işimi görcek telefon kafasındaydım hatta alacağım zaman az bir süre vardı iPhone 17ye ama işimi görür diye aldım etrafımda çokca öneriyorlardı iPhone keza hala Android daha iyi bana göre ama memnunum.

İki telefon da birbirinden güzel. Oyun oynamam, şarj, kamera benim için ön planda. Tavsiyeniz nedir? iPhone 16 Plus 128 GB modeli 64.000 TL, 256 GB olan modeli de 73.500 TL. iPhone 17 ise 75.000 TL.
Tabii ki 17.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…