Normalde kimsenin eli çarpmaz o düğmeye, kamera açmak için basmak lazım çünkü. Ama kamera modunda dokununca parmak sürtünce zoom yapıyor, orası belki bir tık rahatsız edebilir.
Normalde kimsenin eli çarpmaz o düğmeye, kamera açmak için basmak lazım çünkü. Ama kamera modunda dokununca parmak sürtünce zoom yapıyor, orası belki bir tık rahatsız edebilir.
Ben telefonu tek elle tutarken parmağım illaki oraya değiyor. Bir şekilde yanlışlıkla tuşa basılabilir telefonu kapatırken yanlışlıkla ses tuşuna basıp ekran görüntüsü aldığım gibi. Bilemiyorum
16 Pro Max'i 14 Pro ile karşılaştırıp inceledim. Arada normal kullanıcı için performans ve kamera açısından fark yok tek fark Apple ıntelligence. Ki 14 Pro bile normalde almalıydı bunu.
14 Pro işlem gücü bakımından yetersizdi anca Galaxy AI gibi bulut sistemi yapılabilirdi onu da Apple tercih etmedi muhtemelen satış politikasından ve ek maliyetlerden dolayı. s24 ultra ile 16 arasında bile fark varken 14 pro ile 16 pro max arasında nasıl fark yok?
14 Pro işlem gücü bakımından yetersizdi anca Galaxy AI gibi bulut sistemi yapılabilirdi onu da Apple tercih etmedi muhtemelen satış politikasından ve ek maliyetlerden dolayı. s24 ultra ile 16 arasında bile fark varken 14 pro ile 16 pro max arasında nasıl fark yok?
83.000TL'lik bir gereksizlik abidesi, hatta biraz daha ileri taşıyayım bir fason telefon. 83.000TL ona vermek yerine YD 15 Pro Max alıp 40.000TL ile gider aile ekonomisine katkı sağlarım.
Neden bu kadar tepki gösterdiniz? İlk izlenimlerimi yazdım o kadar. Hava atmak istesem forumdaki rastgele kişilere değil Instagram'da story atıp dururdum. Hem de size göstersem ne değişiyor ki?
Kötü bir inceleme. Okuyucuyu teknik bilgiye boğmak yerine kişisel deneyimlerinizi daha çok anlatın. Daha iyi olacaktır böylesi. Umarım eleştiriyi dikkate alırsınız. Elinize sağlık.