Bence 16 serisindeki en kayda değer özellik budur hocam. Kamera butonu falan abidik gubidik şeylere gerek yok.16 serisindeki termal tasarım kesinlikle büyük katkı sağladı cihazlara
Detaylar
Kim cevapladı?O tamamen pazarlama stratejisi gibi geldi bana. Çok gereksiz işlevsiz bir buton, kullananların eli yanlışlıkla oraya değmiyor mu?Bence 16 serisindeki en kayda değer özellik budur hocam. Kamera butonu falan abidik gubidik şeylere gerek yok.
Normalde kimsenin eli çarpmaz o düğmeye, kamera açmak için basmak lazım çünkü. Ama kamera modunda dokununca parmak sürtünce zoom yapıyor, orası belki bir tık rahatsız edebilir.O tamamen pazarlama stratejisi gibi geldi bana. Çok gereksiz işlevsiz bir buton, kullananların eli yanlışlıkla oraya değmiyor mu?
Ben telefonu tek elle tutarken parmağım illaki oraya değiyor. Bir şekilde yanlışlıkla tuşa basılabilir telefonu kapatırken yanlışlıkla ses tuşuna basıp ekran görüntüsü aldığım gibi. BilemiyorumNormalde kimsenin eli çarpmaz o düğmeye, kamera açmak için basmak lazım çünkü. Ama kamera modunda dokununca parmak sürtünce zoom yapıyor, orası belki bir tık rahatsız edebilir.
denizius
Uzman
16 Pro Max'i 14 Pro ile karşılaştırıp inceledim. Arada normal kullanıcı için performans ve kamera açısından fark yok tek fark Apple ıntelligence. Ki 14 Pro bile normalde almalıydı bunu.
14 Pro işlem gücü bakımından yetersizdi anca Galaxy AI gibi bulut sistemi yapılabilirdi onu da Apple tercih etmedi muhtemelen satış politikasından ve ek maliyetlerden dolayı. s24 ultra ile 16 arasında bile fark varken 14 pro ile 16 pro max arasında nasıl fark yok?
Aslında çoğu özellik için yeterli kalıyor alabileceği özellikler vardı ama Apple’ın politikası falan bir bahane değil.14 Pro işlem gücü bakımından yetersizdi anca Galaxy AI gibi bulut sistemi yapılabilirdi onu da Apple tercih etmedi muhtemelen satış politikasından ve ek maliyetlerden dolayı. s24 ultra ile 16 arasında bile fark varken 14 pro ile 16 pro max arasında nasıl fark yok?
Normal kullanıcı için fark yok hocam. 14 Pro Max'in performans ve kamera açısından şikayet edecek standart bir kullanıcı tanımıyorum ben şahsen.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Neden bu kadar tepki gösterdiniz? İlk izlenimlerimi yazdım o kadar. Hava atmak istesem forumdaki rastgele kişilere değil Instagram'da story atıp dururdum. Hem de size göstersem ne değişiyor ki?
S24 Ultra kullanmaya devam ediyorum iPhone'u sadece kamerasını ve iOS'u sevdiğim için kullanıyorum.
PUBG değil Fortnite'daydı. Zaten oynamıyorum sadece FPS testiydi.Ekosistemi yokmuş, şimdi baktım da Samsung S24 Ultra'nın PUBG'de düşük FPS aldığını konu açmış. Sırf düşük FPS için satıp bunu mu almış?
Eki Görüntüle 86726
Kötü bir inceleme. Okuyucuyu teknik bilgiye boğmak yerine kişisel deneyimlerinizi daha çok anlatın. Daha iyi olacaktır böylesi. Umarım eleştiriyi dikkate alırsınız. Elinize sağlık.