Nedeni her sene cihaz cikmasi degil! 2013 yilinda cikan Z ve Z1'in AnTuTu puanlari arasinda iki kat fark var mesela. İkisi de 2013 yilinin Sony Amiral gemisi ancak.
Nedeni Eypil, Zamsung, Sayomi gibi sozde telefon ureticilerinin isi bilmemesi. Alacaksin Sony'i (LG, HTC kalsa onlarida yazardim, iyi seylerin cogu batti eypil ve zamzung yuzunden) rahat edeceksin.
Az salla ziyaa, 2019 yilinda satin aldigim A70 halen daha oyun harici butun islerime yetiyor. Hatta 2015 yilinda cikmis bir cihaz olan Xperia Z5'im bile gunluk islerime yetiyor, sadece basit oyunlari oynatiyor ancak. Kamerasi zaten halen bile mükemmel, senin eypilin 6S'de 12 megapiksel sensor kullanirken Z5 23 megapiksel saf EXMOR sensor ve BIONZ X cipi kullaniyordu. 6S 720p 240FPS cekerken, Z5'im 720p 960FPS cekebiliyordu. Hybrid focus gibi ozelliklerini saymiyorum bile. Bataryasi kesinlikle 6S ve 7'lerden gunumuzde cok daha iyi.
Fun fact;
Halen daha ara sıra WhatsApp ve Outlook'umu acip birkac gun Xperia Z5'imi kullanirim. Tek sorunu benim icin overheat sorunu olmasi (FSC caktim, duzeldi!)
Ayrica is yerimde halen daha S6, S8, XZ1, LG G7 kullanan tanidiklarim var. Gerci iPhone 6-7-8 kullananlar Outlook kullanamiyor, sasirmamak lazim.
2012'de satin aldigim iPad 4'te DH'de login olamiyorum. Login tusuna basmiyor aptal şey. Nedeni ise salak eypilin sertifika ve tarayici destegini kestirmis olmasi. 2013'te aldigim Xperia Z'm ise Instagram'da bile is yapiyor.