efeturkyilmaz

Üyecik
Merhaba,

Daha önce bu durumla alakalı bir konu açtım. Telefonumda çok minimal nokta kadar bir boya atması mevcut. Kılıfsız kullandığımdan dolayı kılıfa geçeceğim. Boya atması yapmayacak kılıf arıyorum. Bunu buldum, boya atması yapar mı? Sizin önerilerinizi de bekliyorum.

2K'dan düşmüş.

Silikon kılıf mı kullanmalıyım çizilme yapmaması için? Bu modelde yanları sert plastikmiş ve benim telefonumda bulunan boya atması tam kenarında.

Spigen kalitelidir, boya atması olmaz. Şeffaf kılıf zaten boya atması yapacak bir durumu yok.

Spigen ince siyah silikon serileri güzel onlardan kullanabilirsin.

Spigen kaliteli ama şeffaf önermiyorum sararma yapıyor. Uzun ömürlü değil.

Asıl şeffaf kılıflarda boya atması oluyor diye biliyorum lens koruyucu ve ekran koruyucu alınır mı Spigen'in farklı bir markamı önerirsiniz.

Spigen boya atması yapmaz diye düşünüyorum hocam, silikon kılıf çizilme yapmaz belki yaz sıcaklarında güneş altında işler değişebilir ama.
iPhone 13'ten iPhone 16 Pro'ya geçtim, şaşırdım açıkçası. Boya atması gibi bir sorunu yeni yaşıyorum, ilk defa duydum. Siyah renk kullanıyorum, 13'de Midnight rengiydi. Değişik bir durum.

Çok çok küçük bir atma olsa da dikkatli bakıldığında gözüküyor ve rahatsız oluyorum. 20 günlük cihaz servise gönderip de yenilenmiş cihazda almak istemiyorum. 2-3K verip kaliteli bir kılıf takıp yoluma bakacağım.

Orijinal siyah silikon kılıfını almayı düşünüyorum en azından kendi kılıfı olduğu için tekrar atma durumunda sizin ürününüz yüzünden oldu derim.

Bu kılıfı tercih ettim nasıldır.

Diğer açtığım konuda arkadaş orijinal kılıf kullandığını boya atması yaptığını söyledi bunu tercih ettim.

Son düzenleme: