SHERLOCKED

Başarılı
Bazen üst üste ekranı kapatıyor. Duşa girerken bornozun cebine atıyorum. Üstüne hiç direkt su gelmedi. Geçen gün yere düştü ama kasasında ezik hariç bir problemi yoktu.

3 ay önce bana araba çarptığında cebimdeki 16 Pro 1-2 metre seke seke sert bir şekilde fırlamış yere çarpmış. Onu koruyan 150 TL'lik ekran koruyucu ve kılıfla 1 tane bile çizik çıkmadı çok şaşırmıştım ekran koruyucu paramparçaydı. Büyük talihsizlik yaşamışsın geçmiş olsun. Yakınlık sensörü bozulmuş olabilir.

Muhtemelen aldığı darbeden dolayı. En iyi ihtimalle soket yerinden çıkmak üzeredir, temassızlık oluyor olabilir.

Ama darbe olur olmaz başlamadı bu sorun.

3 ay önce bana araba çarptığında cebimdeki 16 Pro 1-2 metre seke seke sert bir şekilde fırlamış yere çarpmış. Onu koruyan 150 TL'lik ekran koruyucu ve kılıfla 1 tane bile çizik çıkmadı çok şaşırmıştım ekran koruyucu paramparçaydı. Büyük talihsizlik yaşamışsın geçmiş olsun. Yakınlık sensörü bozulmuş olabilir.
Koşarken düştü hocam ve direkt yere düşmedi. Merdivenin dikey yüzüne çarptı.

Son düzenleme:
Abi tam az önce arka camını kırdım. Ne zaman bu foruma telefonla ilgili bir şey yazsam zarar geliyor telefona :D
Şimdi daha büyük bir sorunun var demek ki :D

Konu aç arka kapağın fotosunu ister başka telefondan ister ayna karşısında çek sana yer öneririz, kırık çok büyük değilse çatlak ise sağlam bir kılıfla üzerini de kapatabilirsin.