wallywestr

Uzman
Çıkalı 1 ay oldu. Pek çok hata artık giderilmiştir diye düşünüyorum. Ben final beta halini kullanıyordum ve şarjı hızlı gidiyor, ısınıyor ve hafif ağırlaşıyordu telefon. O yüzden çekiniyorum. Sizce artık geçilir mi? Cihaz 16 Pro Max.

Çıkalı 1 ay oldu. Pek çok hata artık giderilmiştir diye düşünüyorum. Ben final beta halini kullanıyordum ve şarjı hızlı gidiyor, ısınıyor ve hafif ağırlaşıyordu telefon. O yüzden çekiniyorum. Sizce artık geçilir mi? Cihaz 16 Pro Max.

2-3 gün adapte süreci olur hocam, iPhone 15 ile kıllanıyorum donma kasması yok bence geçmelisin.

Hocam bu ayin sonuna dogru 26.1 surumu cikacak. Bu daha stabil olur ayrica Turkce Apple Intelligence da geliyor bu surumle birlikte. Isterseniz bekleyin.

Ha ben iOS 26 stabil surumu kullaniyorum su anda 15 Pro cihazimda. Ilk ciktigi gunden beri yuklu, herhangi bir sorun gormedim su ana kadar. Ama sizin yerinizde olsam 26.1 cikmasini beklemek daha iyi olur.

Bende yüklemeyi düşünüyorum aynı cihaza. Apple ekosistemine sahibim Watch'taki özellikleri kullanabilmek için güncellemek zorundayım.

Evet geçebilirsiniz.

Senin yaşadığın sorunlar beta sürüm kullanan herkesin yaşadığı bazı sorunlar aslında, ben de aynı şeyleri yaşadım orijinal sürüm gelene kadar güncellemedim orijinal sürüme geçtikten sonra bir sorun yaşamadım ama bir daha da yazılım güncellemesi yapmadım.

Senin yaşadığın sorunlar beta sürüm kullanan herkesin yaşadığı bazı sorunlar aslında, ben de aynı şeyleri yaşadım orijinal sürüm gelene kadar güncellemedim orijinal sürüme geçtikten sonra bir sorun yaşamadım ama bir daha da yazılım güncellemesi yapmadım.
Beta konusunda haklısınız beni korkutan şey beta sürümünün finalini kullanmamdı. Final sürümü bildiğim kadarıyla orijinal sürümle neredeyse aynı

Beta konusunda haklısınız beni korkutan şey beta sürümünün finalini kullanmamdı. Final sürümü bildiğim kadarıyla orijinal sürümle neredeyse aynı.

Orijinali ile yine arasında farklılıklar oluyor orijinal yayınlandıktan sonra yine iOS X. 1 X. 2 gibi sürümler getiriliyor o güncellemelerde de geri bildirilen sorunlar düzeltiliyor zaten betayı bizim gibi kullanıcıların yapılacak olan güncellemeyi deneyip şikayetlerimizi geri bildirim olarak göndermemiz için yayınlıyorlar amaç yazılımın açığının ve kötü yanlarının tüketici tarafından deneyimlenip gözlemlenmesi sonradan optimizasyon işlemleri yapılıyor ben iOS 18 betayı indirdiğimde çok pişman oldum ama orijinal sürümde yaşadığım sorunların %98'i düzeldi.