13 Pro Max te vs. de pil gayet başarılıydı.10 model sonra pil geliştirmek akıllarına gelmiş, kesinlikle 200.000₺ değer.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Birkaç şey değiştirilir yeniden sunulur. Bir iPhone kullanıcısı olarak Android'e geçiyorum ve kurtuluyorum resmen.
Ne bekliyorsunuz yani? Apple asıl büyük yeniliği iPhone 20'ye saklıyor. 1 modelde dünya kadar fark yaparlar ise nasıl telefon satacaklar? Kapitalist düzen işte. Samsung'da telefonlarında öyle aşırı büyük değişiklikler yapmıyor. Diğer Android markalarını fazla takip etmiyorum.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Ne bekliyorsunuz yani? Apple asıl büyük yeniliği iPhone 20'ye saklıyor. 1 modelde dünya kadar fark yaparlar ise nasıl telefon satacaklar? Kapitalist düzen işte. Samsung'da telefonlarında öyle aşırı büyük değişiklikler yapmıyor. Diğer Android markalarını fazla takip etmiyorum.
Yapıyor. 50 MP daha fazla çözünürlük. (S23 Ultra ve S24 Ultra) AI desteği. Apple neler ekliyor? Pro ile Pro Max'in lenslerini değişik satıyor.
- Makaleler
- 43
Yapıyor. 50 MP daha fazla çözünürlük. (S23 Ultra ve S24 Ultra) AI desteği. Apple neler ekliyor? Pro ile Pro Max'in lenslerini değişik satıyor.
50 MP ve AI mı? Google Lens'e Circle To Search özelliğini ekleyip çok yeni bir özellikmiş gibi pazarlıyorlar. Ben Apple yapmıyor demiyorum ancak adamlar ne yapsın? Telefon satmaları lazım sonuçta. İnanın 14 Pro ve 15 Pro serisi arasında ki fark, S23 ile S24 serisi arasında ki farktan daha fazla.