iPhone 16 Pro Parçalarına Ayrıldı: Isı Transferi Sağlayan Kapak Ortaya Çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 615

Ekranları Samsung üretse bile dizayn aşamasını Apple yapıyor. Bir de bahsettiğim tandem OLED'leri Samsung değil LG yapıyor. Daha doğrusunu tam olarak bilmeden klasik herkesin söylediği şeylerle bomboş konuşmuşsunuz.

Bir de bahsettiğim tandem OLED'leri Samsung değil LG yapıyor. Daha doğrusunu tam olarak bilmeden klasik herkesin söylediği şeylerle bomboş konuşmuşsunuz.

Samsung sadece 11 inç modelleri LG ise hem 11 inç hem de 13 inç modelleri yapıyor kaçamak yapmak için bunu diyeceğinizi biliyordum. Her yıl LG ve Samsung ekran üretimlerini paylaşıyor daha bunu bilmiyorsun boş konuşuyor diyorsun klasik Apple fanı. Tandem OLED LG ve Samsung'un geliştirdiği teknoloji Apple sadece hangi boyutlarda şekillerde ve özelliklerde istediğini söylüyor yıllardır bu böyle.

Son düzenleme:

Reis senin bildiğin bir şey yok, ben yazdıkça Google'a yazıyorsun çıkan sonucu kopyala yapıştır yapıyorsun. Senle tartışmaya girmenin bir manası falan yok. Bu tandem OLED teknolojisi LG'nin çıkarttığı bir teknoloji ve bu teknolojinin Samsung'la bir alakası yok, sadece LG, Samsung ve Apple ortaklığında yapılıyor bunlar. Teknoloji de hiçbir firma bütün parçalarını kendisi üretmez, kendi tasarladığı ürünleri gidip o işte en iyi olan ya da kendi işlerine en çok gelen firma ile ortaklık yaparak üretir. Sizin söylediğiniz gibi Apple'ın ekranlarını Samsung üretse bile Apple'ın kullandığı ekranları Samsung tasarlayıp yapmıyor, sadece Apple'ın onlara verdiği şeyleri alıp imalat ediyorlar. Eğer sizin dediğiniz gibi çalışsaydı dünya o zaman NVIDIA'nın DLSS teknolojisini de NVIDIA üretmiyor TSMC'nin yaptığı çipler sayesinde çalışıyor o yüzden NVIDIA çöp TSMC kral mı diyelim istiyorsunuz mesela? Bir de ne havalara, rollere girmişsiniz kendinizi Ronaldo editinde sanmışsınız, burası kim daha haklı kim lafı koydu yeri değil onu da unutmayınız.

1 yıldır 5X periskop kamera kullanıyorlar hala Zoom yeteneğini geliştirmediler rakipleri aynı optik lensle 50X de bile neredeyse kusursuz fotoğraflar çekebiliyor hani bu mu geliştirilmiş teknoloji?

Rakipleri dediğin Samsung eskiden 10X Zoom kullanan lenslerden 5X Zoom kullanan lenslere düştü ve çektiği fotoğraflar kusursuz falan değil. AI kullanıp fotoğrafları sanki daha kaliteliymiş gibi gösterdiği için olay bile oldu Samsung, Samsung'un Apple'dan farklı yaptığı bir şey yok, ikisi de para kazanmak için çalışıyor ve yanıltıcı pazarlama yapmaktan hiç çekinmiyorlar. İki firmada babamın firması değil, hangisi benim işime daha iyi geliyorsa onu alır kullanırım ve dediğim şey Apple iphonelara yeni bir şey getirdiği zaman sırf 10 sene önce dandik bir Android telefonda çalışmayan yarım yamalak özelliklerle karşılaştırıp Apple'ın getirdiği yeni ve çalışan özellikler için zırlayanlara karşı.

Son düzenleme:

Bu yazıyı kim görürse görsün etik olmayan taraflarıyla gülerler. Kim olduğumu bile bilmiyorsun her yaz tatilim teknik servislerde çalışarak geçti neredeyse her cihazı kullandım söküp taktım ve deneyimledim. Google'a yazıyorsun demişsin 2 kuruş aklın olsa sen yazar bakarsın Samsung 2 yıldır T-OLED ve QD-OLED üzerinde çalışıyor ne kadar inkar etsen de 11 inç olan iPad Pro modellerine de ekran üretiyor.

Binlerce kaynak bulabilirsin 3U Tools'dan kaldırılmasa kendim atardım.

Apple'ın onlara verdiği şeyleri alıp imalat ediyorlar.

Apple'ın herhangi bir ham madde veya üretim tesisi yok. Foxconn ile çalışıyorlar.

50MP yapıldığı için 5X e düşürdüler. AI kullanması sorun mu gayet de iyi yapıyor Apple AI AI diye bağırmasına rağmen bunu yapamıyor. Ha bu arada o Zoom meselesini ISP de yapıyor hexagonla tek alakası donanım destekli semantik segmentasyon bunu da öğren.

Daha fazla cevap vermeyeceğim alman gereken cevapları aldığını umuyorum kendi kafanda kurduğun tedarikçilerle başarılar.

Son düzenleme:
NVIDIA'nın DLSS teknolojisini de NVIDIA üretmiyor TSMC'nin yaptığı çipler sayesinde çalışıyor o yüzden NVIDIA çöp TSMC kral mı diyelim.

Konu SoC muydu? Apple işlemcileri tasarlıyor ve TSMC'ye ürettiriyor bu başka konu ekran başka konu. Konuyu farklı yerlere çekip çeliştirmekten başka yaptığın bir şey yok. Apple ekranlar hakkında yeterince bilgi sahibi değil ekran tasarlamıyor ne istediğini söylüyor ve sipariş geçiyor.

Konuşmada Apple'ın ekranlarını Samsung'un üretmesi ile alakalı bir şey yoktu ancak konuyu siz açtınız, bende örnek olarak verdim sizin yaptığınız gibi. Bu arada Samsung'un 2 yıldır üzerine çalışıyor dediğiniz tandem OLED teknolojisini LG çok daha uzun yıllardır arabalar için üretip kullanıyordu.

O arastirmayi da Google'dan yaptiniz, degil mi? bizzat ar-ge ekibinde calismadiginizi dusunuyorum.

Araştırmayı zaten Google'dan yaptım ama arkadaşın yaptığı gibi her yeni mesaj geldiğinde gidip Google'a yazıp ne çıktıysa onun türkçesini yazmıyorum.

Samsung'un 2 yıldır üzerine çalışıyor dediğiniz tandem OLED teknolojisini LG çok daha uzun yıllardır arabalar için üretip kullanıyordu.

Konu şimdi bu mu oldu? Apple Samsung'dan tandem OLED alıyor mu almıyor mu?

Araştırmayı zaten Google'dan yaptım ama arkadaşın yaptığı gibi her yeni mesaj geldiğinde gidip Google'a yazıp ne çıktıysa onun türkçesini yazmıyorum.

10 yılı aşkın araştırma tecrübem ve deneyimim var sizin kuru iftiralarınıza boyun eğecek değilim saatlerdir saçmalıyorsunuz size kaynak atıyorum sadece kendi ağzınızdan çıkanı bize diretmeye çalışıyorsunuz.

Bir de bahsettiğim tandem OLED'leri Samsung değil LG yapıyor. Daha doğrusunu tam olarak bilmeden klasik herkesin söylediği şeylerle bomboş konuşmuşsunuz.

Boş konuşan kim gayet belli oldu konuyu sonradan okuyacak arkadaşlar ne dediğimi anlar iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…