OwerPovered
Yetkin
Apple'ın eklanlarının geliştirilmesini ve üretilmesini Samsung yapıyor haberin vardır umarım. AOD geldi güya hala kişiselleştirilmiyor bu mu geliştirilmiş teknoloji? Üstelik tek yapacakları şey maksimum 1 saatlerini alacak yazılım eklentisi bunu sırf Pro modellere vermesi ayrı saçmalık. Yıllar sonra kasayla tümleşik ekranı yaptılar fakat ne Vapor chamber ne de ilkel bir bakır boru görebiliyoruz bu mu geliştirilmiş hali? 1 yıldır 5X periskop kamera kullanıyorlar hala Zoom yeteneğini geliştirmediler rakipleri aynı optik lensle 50X de bile neredeyse kusursuz fotoğraflar çekebiliyor hani bu mu geliştirilmiş teknoloji? 3 nesildir aynı ana kamerayı kullanıyorlar 14 Pro'dan beri imx 803 kullanıyorlar. Güncel olarak kullandığım 14 Pro ile 15 Pro karşılaştırması yaptım fotoğraf çekimlerinde hiçbir farka rastlamadık komik olan sentetik testlerde de aralarında %1'lik fark oluşuydu bu mu geliştirilmiş teknoloji? Madem Type-C geldi DP geldi fakat ne şifreleme ne de veri koruması var bari 30W şarj koyulsaydı bu mu geliştirilmiş teknoloji. iPad Pro demişsin OLED gelen modeli M4 ve Tab 9 Ultra ile aralarında hem 10 ay var hem de rakip olarak çıktığı cihaz M.2 iPad Pro. Bu arada iPad Pro'nun ekranını LG ve Samsung geliştirip üretiyor. Bunun altına Apple'ın iyi yaptığı şeyleri yazmana gerek yok gayet iyi biliyorum.
Konu Apple'dan Samsung'a nasıl atladıysa artık konu başında Apple'ı övüyordum. Yine belirteyim güncel olarak S23u ve 14 Pro kullanıyorum. Dışarı motosiklet ile çıkacağımda ceketimin cebinde rahatsızlık vermediği için genelde 14 Pro ile çıkarım 6.1 inç boyutunda her özelliği olan premium başka bir cihaz tanımıyorum Apple'ın yaptığı en iyi şey bence Pro serisi.
Ekranları Samsung üretse bile dizayn aşamasını Apple yapıyor. Bir de bahsettiğim tandem OLED'leri Samsung değil LG yapıyor. Daha doğrusunu tam olarak bilmeden klasik herkesin söylediği şeylerle bomboş konuşmuşsunuz.