iPhone 16 Pro pil performansı çok kötü

iPhone 16 Pro cihazım, karşılaştırma olması adına attım. Dediğim gibi, pil konusunda pek beğenilen bir model olmadı bu cihaz. Bir de değişen pil ne kadar orijinal, eskisi gibi olmuyor.

iPhone 11 Pil performansı bu şekilde. Servis konusunda bir problem yaşanmış olabilir belki bana normal gelmedi.

iPhone 11 Pil performansı bu şekilde. Servis konusunda bir problem yaşanmış olabilir belki bana normal gelmedi.
1.30 saat kapalı ekranda da müzik dinlemişim Spotifydan.

1.30 saat kapalı ekranda da müzik dinlemişim Spotifydan.
Ayrıca bu ekran görüntüsü iOS 27 Beta 2 den onu da belirtmekte fayda var.

iPhone 16 Pro cihazım, karşılaştırma olması adına attım. Dediğim gibi, pil konusunda pek beğenilen bir model olmadı bu cihaz. Bir de değişen pil ne kadar orijinal, eskisi gibi olmuyor.
Apple Store’da değişti garantiden.

@i5 7500F bataryayı resmi servis aracılığıyla mı değiştirdin hocam?
Evet, cihazın anakartı değişmişti, o yüzden yanında batarya da değiştirildi. Garanti karşıladı ücretleri.

@Think Different, iPhone 11 için çok iyi değerler.

@i5 7500F o zaman bence tekrar resmi servise gönder hocam, başka bi' çözüm yolu da görünmüyor.

Kullandığın uygulamaların güç tüketimlerinde bir anormallik var mı bu arada?

@i5 7500F o zaman bence tekrar resmi servise gönder hocam, başka bi' çözüm yolu da görünmüyor.

Kullandığın uygulamaların güç tüketimlerinde bir anormallik var mı bu arada?
Servis bariz belli olmadığı sürece yardımcı olmuyor; Apple'ın bu huyunu sevmiyorum.

Normalini bilmiyorum ki anormal mi bileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…