iPhone 16 Pro cihazım, karşılaştırma olması adına attım. Dediğim gibi, pil konusunda pek beğenilen bir model olmadı bu cihaz. Bir de değişen pil ne kadar orijinal, eskisi gibi olmuyor.Valla hocam, durum çok kötü. 2,5 saat telefon kullanmak için %90 şarja gerekmesi demek, çok büyük bir sorun. Sizin cihazınız eğer 16 Pro ise, pil sağlığını iyi korumuşsunuz. Benim cihazım bir kere servise gitti ve anakart + pil değişti. Şimdi yeni pil sağlığı %93, eski pil de bu civardaydı. Devir sayınız benimkine oranla düşük; benim 300 küsur devir, yeni bataryada bir bu kadar da eski bataryada vardı.
Aslında servis öncesinde eski bataryam iyiydi, bir günü rahat çıkarıyordu ama bu bataryada durum çok kötü.
Detaylar
Kim cevapladı?Surface Area 28
Üstün
- Makaleler
- 3
Think Different 3
Çalışkan
iPhone 11 Pil performansı bu şekilde. Servis konusunda bir problem yaşanmış olabilir belki bana normal gelmedi.
1.30 saat kapalı ekranda da müzik dinlemişim Spotifydan.![]()
iPhone 11 Pil performansı bu şekilde. Servis konusunda bir problem yaşanmış olabilir belki bana normal gelmedi.
Ayrıca bu ekran görüntüsü iOS 27 Beta 2 den onu da belirtmekte fayda var.![]()
1.30 saat kapalı ekranda da müzik dinlemişim Spotifydan.
i5 7500F 40
Uzman
Apple Store’da değişti garantiden.iPhone 16 Pro cihazım, karşılaştırma olması adına attım. Dediğim gibi, pil konusunda pek beğenilen bir model olmadı bu cihaz. Bir de değişen pil ne kadar orijinal, eskisi gibi olmuyor.
Evet, cihazın anakartı değişmişti, o yüzden yanında batarya da değiştirildi. Garanti karşıladı ücretleri.@i5 7500F bataryayı resmi servis aracılığıyla mı değiştirdin hocam?
@Think Different, iPhone 11 için çok iyi değerler.
Surface Area 28
Üstün
- Makaleler
- 3
i5 7500F 40
Uzman
Servis bariz belli olmadığı sürece yardımcı olmuyor; Apple'ın bu huyunu sevmiyorum.@i5 7500F o zaman bence tekrar resmi servise gönder hocam, başka bi' çözüm yolu da görünmüyor.
Kullandığın uygulamaların güç tüketimlerinde bir anormallik var mı bu arada?
Normalini bilmiyorum ki anormal mi bileyim.
Yeni konular
-
-
-
-
R7 7435HS & RTX 4050 sistemde Battlefield 6'da kasma sorunları
- cemkaraca
-
-
BIOS güncellemesi sonrası EXPO profili ilk açılıştan sonra boot etmiyor
- crystallreed
-