i5 7500F 40

Uzman
Merhaba.

iPhone 16 Pro cihazım var ve son 1 aydır pil performansı çok kötü.

2,5 saatte %83 şarj eksildi. Telefonda oyun oynamıyorum. Sadece sosyal medya ve iletişim.

IMG_4939.webp

IMG_4940.webp

IMG_4941.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Satma zamanı gelmiş, naz yapıyor cihaz.
iPhone 17 Pro hariç düz Pro'ların batarya şikayetlerini sürekli duydum. Bataryasını değiştirin, olmazsa satıp yenisini alacaksınız.
Benim S23'ün bile batarya performansı bundan iyi. Servis yolu gözükmüş telefon için.
Devir ve pil sağlığı ne durumda?
Cihaz 1,5 yıllık batarya daha yeni değişti.

IMG_4943.webp

IMG_4944.webp

Son yapılan güncelleme ile alakası olabilir mi?

Şu an iOS 27 mi kullanıyorsunuz, yoksa iOS 26.5.2 mi?
26.5.2, güncelleme öncesi de iyi değildi.

Durum çok kötü değil ama bu modellerin pilleri tartışma konusu oldu. Bendeki durum bu şekilde. Sistem aktivitesini de kontrol edin, neler çok kullanıyor, kullanımda ve arka planda bir miktar kısıtlayabilirsiniz.

Maksimum %80 kapasiteyle kullanıyorum.

IMG_2615.webp

IMG_2616.webp

IMG_2617.webp

Bu normal degil ama son yillardaki tum iPhone'lar arasindan pil performansi en kotu olan cihaz 16 Pro. Hem ekrani buyuttuler hem de pil boyutunu artirmadilar uzerine ProMotion vs. olunca ortaya vasat seviye bir pil performansi cikti.

Durum çok kötü değil ama bu modellerin pilleri tartışma konusu oldu. Bendeki durum bu şekilde. Sistem aktivitesini de kontrol edin, neler çok kullanıyor, kullanımda ve arka planda bir miktar kısıtlayabilirsiniz.

Maksimum %80 kapasiteyle kullanıyorum.

Eki Görüntüle 263606

Eki Görüntüle 263607

Eki Görüntüle 263608
Valla hocam, durum çok kötü. 2,5 saat telefon kullanmak için %90 şarja gerekmesi demek, çok büyük bir sorun. Sizin cihazınız eğer 16 Pro ise, pil sağlığını iyi korumuşsunuz. Benim cihazım bir kere servise gitti ve anakart + pil değişti. Şimdi yeni pil sağlığı %93, eski pil de bu civardaydı. Devir sayınız benimkine oranla düşük; benim 300 küsur devir, yeni bataryada bir bu kadar da eski bataryada vardı.

Bu normal degil ama son yillardaki tum iPhone'lar arasindan pil performansi en kotu olan cihaz 16 Pro. Hem ekrani buyuttuler hem de pil boyutunu artirmadilar uzerine ProMotion vs. olunca ortaya vasat seviye bir pil performansi cikti.
Aslında servis öncesinde eski bataryam iyiydi, bir günü rahat çıkarıyordu ama bu bataryada durum çok kötü.