Makaleler
5
iPhone-16-Pro-ve-iPhone-16-Pro-Maxin-iPhone-15.jpeg

iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max şaşırtıcı derecede ince çerçevelere sahipti ancak Apple’ın iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max ile bu alanda yüzde 40’a varan bir azalma ile ekstra ilerleme sağlayacağı ve her iki amiral gemisine de etkileyici bir ekran/gövde oranı vereceği söyleniyor. Apple, “Sınır Azaltma Yapısı'” teknolojisini benimseyerek iPhone 16…

Devamını Oku: iPhone 16 Pro ve Pro Max, 15 Serisine Kıyasla Yüzde 40’a Kadar Daha Küçük Çerçevelere Sahip Olabilir
Kaynak: Techolay

iPhone-16-Pro-ve-iPhone-16-Pro-Maxin-iPhone-15.jpeg

iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max şaşırtıcı derecede ince çerçevelere sahipti ancak Apple’ın iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max ile bu alanda yüzde 40’a varan bir azalma ile ekstra ilerleme sağlayacağı ve her iki amiral gemisine de etkileyici bir ekran/gövde oranı vereceği söyleniyor. Apple, “Sınır Azaltma Yapısı'” teknolojisini benimseyerek iPhone 16…

Devamını Oku: iPhone 16 Pro ve Pro Max, 15 Serisine Kıyasla Yüzde 40’a Kadar Daha Küçük Çerçevelere Sahip Olabilir
Kaynak: Techolay
Yeterince ileri seviyeye gelindi zaten bundan sonrası yerine sayma olacak (Tüm cihazlar) bir tek şu fantezi sever markalar hariç sürekli farklı tasarım.

Vapor chamber da ekleyecekler miymişler bari?

Eklerler umarım. iPhone 15 Pro serisinde başları ağrıdı, sorunu nasıl çözdüler peki? Daha çok yeni amiral gemisi telefonun çip performansını güncellemeler ile üst üste düşürerek.

Daha yeni dedim çünkü bahsettiğim olay iPhone 15 Pro serisi ilk çıktığı zamanlarda yaşandı. Bilmeyen veya merak edecek olan üyeler için söyledim.

Eklerler umarım. iPhone 15 Pro serisinde başları ağrıdı, sorunu nasıl çözdüler peki? Daha çok yeni amiral gemisi telefonun çip performansını güncellemeler ile üst üste düşürerek.

Daha yeni dedim çünkü bahsettiğim olay iPhone 15 Pro serisi ilk çıktığı zamanlarda yaşandı. Bilmeyen veya merak edecek olan üyeler için söyledim.
Amiral gemisi cihazda soğutma bloğunun olmaması büyük ayıp.

Kamerayı kullansan, video çeksen cihaz ısınmaya başlar. Dışarıdayken mobil veriyi açıp sosyal medyaya girsen yine cihaz fazla ısınır.

16 serisinde VC eklerseler ne âlâ.

Vapor chamber da ekleyecekler miymişler bari?
Gerçekten soğutmanın eksikliği özellikle yaz aylarında güneş altında full parlaklık oyun oynarken deliler gibi hissediliyor. Bu kadar gereksiz bir çerçeve güncellemesi yaptıktan sonra, o kasaya soğutmayı sığdırmak çok zor, olsa da Pro Max modelinde olabilir diye düşünüyorum. O çerçevenin o kadar ince olması kimsenin işine yaramıyor. Yarasa bile soğutma bloğundan ve dayanıklılıktan kısmaya değmez. iPhone 13 kullanıcısıyım, şu an odamda camlar açık ama aşırı bunaldım. Telefon da bayağı bir ısındı 😃 Ah apple ah, şu gereksiz cimriliğin ve yenilikçilikten tamamen uzak bir marka olmayı bırakmalısın. Her şey sadece kasayı inceltmek değil.

Gerçekten soğutmanın eksikliği özellikle yaz aylarında güneş altında full parlaklık oyun oynarken deliler gibi hissediliyor. Bu kadar gereksiz bir çerçeve güncellemesi yaptıktan sonra, o kasaya soğutmayı sığdırmak çok zor, olsa da Pro Max modelinde olabilir diye düşünüyorum. O çerçevenin o kadar ince olması kimsenin işine yaramıyor. Yarasa bile soğutma bloğundan ve dayanıklılıktan kısmaya değmez.
5-10 dolarlık soğutma sistemini koymayıp
milyonlarca dolar tasarruf yapıyorlardır.

16 serisine VC koyarlarsa düz 16 modeline VC koymayıp, Pro ve Pro Max modellerine VC koymaları olasılığı dâhâ yüksek bence. 😂

5-10 dolarlık soğutma sistemini koymayıp
milyonlarca dolar tasarruf yapıyorlardır.

16 serisine VC koyarlarsa düz 16 modeline VC koymayıp, Pro ve Pro Max modellerine VC koymaları olasılığı dâhâ yüksek bence. 😂
Max apple 😃 Adamlarda gram yenilik yok, saçma sapan şeyleri bir yenilikmiş gibi gösterip kölelerini kendince sevindiriyorlar. Sadece cimri, gram kullanıcısını düşünmeyen bir marka görüyorum. Ama ekosistemine diyecek laf yok, bu kadar cihazları birbirine senkronize çalışan bir işletim sistemi yoktur. Hak yememek lazım 😃