- Makaleler
- 6
16 Pro'da soğutma sistemi var mı yok mu bilmiyorum ama 17 serisinde soğutmaya önem verildi.
Vapor chamber 16 Pro'da yok. 17 Pro'da var. Ama çok ciddi farklar olmadı.
16 Pro'da soğutma sistemi var mı yok mu bilmiyorum ama 17 serisinde soğutmaya önem verildi.
Bana bozuk unite mi denk geldi acaba? Bilmiyorum nasil oldugunu. Gunde 9 saat kullaniyorum. Sorunun bende oldugunu sanmiyorum.S23 Ultra'mı neredeyse 3 yıldır günde en az bir, kullanım süresinin yarısı kadar iki kez şarj etmeme rağmen cihaz aldığım gibi. Cidden nasıl becerdiniz![]()
Bana bozuk unite mi denk geldi acaba? Bilmiyorum nasil oldugunu. Gunde 9 saat kullaniyorum. Sorunun bende oldugunu sanmiyorum.
Bu arada ben telefonu yuzde yuz sarj etmiyorum. Simdi baktim %95 kullanimda 7 saat 14 dakika SoT almisim. Iyi sanirim. Telefonu ikide bir sarj aletinden cikartmamaliyim sanirim.Yakında Samsung'ta S26 serisini tanıtacak. S26 Ultra bekleyebilirsin bana kalırsa.
Bu arada ben telefonu yuzde yuz sarj etmiyorum. Simdi baktim %95 kullanimda 7 saat 14 dakika SoT almisim. Iyi sanirim. Telefonu ikide bir sarj aletinden cikartmamaliyim sanirim.
16 Pro bütçe yoksa. Bütçe varsa 17 Pro. Android bu bütçede daha iyi olur.16 Pro 80 bin TL'yken, 17 Pro 115 bin TL. Son model takıntım yok. S23'ümün pili bir yılda berbat hale geldi. Günde 1.5 kez şarja takıyorum. Ne yapmalı sizce? Batarya sorunu olmasaydı değişmezdim. Baz model iPhone almam.