- Makaleler
- 4
İyi gibi. Siyahı ben de sevdim. Lakin arka paneli çok tanıdık.
11 den beri aynı ama.Her modelde farklı tasarım olamaz tabii ki de. Bu hem Apple için, hem de Samsung için geçerli.
Ilk sizintilar bataryada grafen katman kullanacagi yonunde. Buhar odasi hakkinda bir sey gormedim, 15 Pro'dan biraz dilleri yandi. Elbet bir sey yaparlar diye dusunuyorum.
Güzel renk ama 14 ve 13’lerdeki gibi özel renkler de piyasaya sürülseydi güzel olurdu. 13 serisinde yeşil, 14 Pro serisinde mor vardı.iPhone 16 serisinin renklerini goreli cok olmamamisti. Simdi de 16 Pro ailesinin renkleri sizdi.
Eki Görüntüle 70582
Siyah rengin 15 Pro'daki siyah titanyumdan cok daha koyu oldugunu gormek mumkun. Pro'larda Rose Gold rengin kullanilacagina dair sizintilar gormustuk. Su anlik sir olmayi surduruyor.
Siz iPhone 16 Pro'lar hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Siyah gereksiz koyu bence de. Ele aldığında soğuyacağını düşünüyorum kullanıcının.
Kameralar az bile olsa ayrık olmuş ve bence siyah titanyum gideriPhone 16 serisinin renklerini goreli cok olmamamisti. Simdi de 16 Pro ailesinin renkleri sizdi.
Eki Görüntüle 70582
Siyah rengin 15 Pro'daki siyah titanyumdan cok daha koyu oldugunu gormek mumkun. Pro'larda Rose Gold rengin kullanilacagina dair sizintilar gormustuk. Su anlik sir olmayi surduruyor.
Siz iPhone 16 Pro'lar hakkinda ne dusunuyorsunuz?