Süreyya Hanım'ın olağanüstü değişimi .d.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Düz modelde dikey 2 kamera olacak sanırım. Samsung cihazlara benzemiş.
iPhone X?
Yanlışın var kardeş! iPhone X büyüyüp gelmiş!Düz modelde dikey 2 kamera olacak sanırım. Samsung cihazlara benzemiş.
- Makaleler
- 1
Apple hiçbirzaman büyük bir tasarım değişikliliği vaadetmediki? Hatta tam aksine aynı tasarımla devam etmeye çalıştılar.
Bunların yenilikten anladığı kameraların yerini değiştirmek mi?
- Makaleler
- 4
Şaka maka ben iPhone 16’dan bir halt olacağını zannetmiyorum. Kamera değiştirip de bunu inovasyon diye sunmasınlar bir zahmet.
Ben zaten bu firmanın ürünlerine 1 kuruş vermem, dalgamı geçiyorum sadece, ne yapacaklarıyla zerre ilgilenmiyorum.Apple hiçbirzaman büyük bir tasarım değişikliliği vaadetmediki? Hatta tam aksine aynı tasarımla devam etmeye çalıştılar.
Şaka maka ben iPhone 16'dan bir halt olacağını zannetmiyorum. Kamera değiştirip de bunu inovasyon diye sunmasınlar bir zahmet.
Kameralar altın oranla yerleştirildi şeklinde sadece bunun için 5 sayfalık övgü dolu bir tanıtım hazırlanabilir
- Makaleler
- 4
Onu da yaparlar. Apple bu sonuçta. En inovatif olmayan şeyi bile balon gibi büyütürler.Kameralar altın oranla yerleştirildi şeklinde sadece bunun için 5 sayfalık övgü dolu bir tanıtım hazırlanabilir.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-