120 bin TL 16 Pro Max gibi bir modele vereceğime çöpe atarım daha iyi.
Detaylar
Kim cevapladı?Konu sahibine ver, en azından hayır işlemiş olursun.120 bin TL 16 Pro Max gibi bir modele vereceğime çöpe atarım daha iyi.
- Makaleler
- 23
Çöpe benziyor.
- Makaleler
- 4
Bir tek ben mi beğenmedim acaba? Tamam, değişiklik oldu da sanki çakmaymış gibi geliyor bana. Bende mi sorun var? Ama dürüst olayım, renkleri fena değil.
Cranxiel
Yetkin
- Makaleler
- 5
iPhone'larda beğendiğim en güzel nokta kamera dizayn biçimi. Gerçekten benim gözüme çok güzel hitap ediyor. Mesela S24 Ultra'nın kamera dizaynı bana sert geliyor. Apple bu konuda benim adıma en güzel tasarımı yapmış. Sanırım o yüzden hep aynı dizayn şeklini kullanıyorlar.
- Makaleler
- 23
Banada aynısı. Berbat ya.Bir tek ben mi beğenmedim acaba? Tamam, değişiklik oldu da sanki çakmaymış gibi geliyor bana. Bende mi sorun var?
Olur.Konu sahibine ver, en azından hayır işlemiş olursun.
pawEn
Üstün
Bir tek ben mi beğenmedim acaba? Tamam, değişiklik oldu da sanki çakmaymış gibi geliyor bana. Bende mi sorun var? Ama dürüst olayım, renkleri fena değil.
Android/iOS tartışmasını bir kenara bırakınca gerçekten bana da kötü geldi. Alt-üst çift kamera ve dışındaki o çıkıntı tam da dediğiniz gibi çakma telefonları andırdı nedense.
Berbat diyemiyorum ama eskisini tercih ederdim.
Yeni konular
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-