Samsung özel fiyatlandırma yapar. Çok uçuk bir fiyat olacağını hiç zannetmiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Buradan güzel duruyor. Maketini alıp gösterenlerin elinden çok güzel görünmüyordu. Ama güzel bir görüntüsü var. Hoş. Fiyatı biraz sıkıntı.Bence kamera ve kasadaki renk farki gerçekten çok güzel olmuş bence çok iyi gözüküyor.
Eki Görüntüle 82177
Sızdırılan görüntülerde kötü duruyordu ama gerçekten müthiş olmuş diye düşünüyorum ben.
Elma ısıran
Üstün
Deniz Mavisi rengine kalbimi bıraktım ben. 
Kesinlikle. Siyah ve mavi bence en iyileri.
Elma ısıran
Üstün
Deniz Mavisi derken yeşile benzeyen o renkten bahsediyorum. Sen de onu mu demek istedin?
Yok, normalinden bahsediyordum, sizin bahsettiğiniz de güzel, onu da ekleyeyimDeniz Mavisi derken yeşile benzeyen o renkten bahsediyorum. Sen de onu mu demek istedin?Apple sitesinde resmi adı Deniz Mavisi olarak geçiyor o rengin.
- Makaleler
- 1
Bence kamera ve kasadaki renk farki gerçekten çok güzel olmuş bence çok iyi gözüküyor.
Eki Görüntüle 82177
Sızdırılan görüntülerde kötü duruyordu ama gerçekten müthiş olmuş diye düşünüyorum ben.
Sadece siyah güzel duruyor.
Maketleri tam olarak orijinalini yansıtmaz ve tanıtılmadan bile önce oldukları için orijinalden çok eksikleri oluyor. Söylenti ve sızdırılan birkaç şeyden esinti sadece…Buradan güzel duruyor. Maketini alıp gösterenlerin elinden çok güzel görünmüyordu. Ama güzel bir görüntüsü var. Hoş. Fiyatı biraz sıkıntı.
Koyu mavisi ve siyah renk bence de süper ama yeşili pek beğenemedim ya. Yeşile berbat denmez de diğer renkler berbat bence.
16 Pro modellerinin 15 Pro modellerinden görüntü manasında neredeyse hiçbir farkı yok. Sadece base modeller farklı…Kamera tasarımını hiç beğenmedim ne yazık ki, param olsa 15 Pro Max alırım ama gene de 16 Pro yada Max almazdım. Çok çirkin duruyor.