iPhone 16 vs iPhone 17

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Charles_Bivol
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 200
Öncesinde 15 mi, 16 mı diye konu açmıştım ama 15 genelde biraz eskiyor ve ısınma problemleri genelde olduğu söylendiği için 16 veya 17 düşünüyorum. Bir anda peşin vermek fazla olacağından 3 ay vadeli olarak ödeyeceğim.

Sizce 17'i fiyatını hak ediyor mu? Bazı kişiler kamera veya sesli konuşma, WhatsApp gibi şeylerde sorun olduğunu söylediler. 16 mı almalıyım ne diyorsunuz?
Günde 9-10 saat telefonla uğraşırım ama oyun oynamam sosyal medya kamera ve iş gereği WhatsApp-mail tarzı uygulamalar oluyor.
Kısaca 17 alıp fiyatını hak etmiyorsa hiç girmeyeyim direkt 16 alayım diyorum. Az bir para değil sonuçta.

60Hz ekran kullanmak istiyor musun cidden?

17 Pro yerine 17 alan cok artik cunku Promotion geldi. Fiyatini hak ediyor ikisinin arasinda.

Valla hocam, 15’in ısınma dertleriyle uğraşacağına ve 16 ile arada kalacağına direkt iPhone 17 al geç. Günde 10 saat elinden düşmeyen, işini gücünü oradan halleden biriysen en güncel model her zaman en uzun ömürlü yatırımdır. Bahsedilen o yazılım hataları güncellemelerle hallolur, taksit olayını da ayarladıysan en yenisini kullanmak en mantıklısı.

16 56.000 almıştım 10 ay oldu memnunum hızlı ve güçlü telefon eğer şimdi alacak olsam 17 alırdım. 16'dan ise 17'ye geçmem bu arada özellikleri tasarımı benzer 18 veya 19 ileride olabilir.

Hiç düşünmeden 17 alın. 17 şu ana kadar çıkan en iyi baz model.

Şu anda kullandığın telefon nedir? MediaMarkt mağazasına git ve yan yana 16 ile 17 ekranlarına bak, biraz ara yüzde kaydır, gez. 120 Hz seni cezbederse aradaki farkı ekle ve 17 al. Ekran, selfie kamerası yükseltmesi hariç aynı diyebilirim.

Şu an Xiaomi 12 Pro 5G vardı hocam idare ediyordu beni ama şu an çok sorun yaşamaya başladım alırken de en iyisini alayım uzun süre kafam rahat olsun kafasındayım o yüzden fiyata değsin istiyorum.

60Hz ekran kullanmak istiyor musun cidden?

17 Pro yerine 17 alan cok artik cunku promotion geldi. Fiyatini hak ediyor ikisinin arasinda.

16 56.000 almıştım 10 ay oldu memnunum hızlı ve güçlü telefon eğer şimdi alacak olsam 17 alırdım. 16'dan ise 17'ye geçmem bu arada özellikleri tasarımı benzer 18 veya 19 ileride olabilir.

16 kullanan arkadaşlarım var memnunlar 17 fiyatına değmez gibi falan normalde öyle düşündüm. Ama kime sorsam veya inceleme testlere baksam 17 öndeydi bende kullanan veya bilgisi olanlara sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…