Bütçe
En fazla 50.000 TL

fioreX

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar,
Babama iPhone almayı düşünüyoruz. Babam fotoğraf ile işi olmaz yani kamera önemli değil.
Önemli olan şeyler yıllarca kullanması, şarj süresinin uzun sürmesi.
Ben iPhone 16e düşünüyorum sizce iyi mi yoksa başka bir model mi düşünmeliyim?

Eğer illaki iPhone olacak ise alınabilir bir telefon ancak bence böyle bir telefona bu kadar para verilmemesi lazım, S25 ve S25+ bence daha iyi olur. Çok uzun yıllar kullanabilir (7 sene güncelleme desteği var) ve arayüzü de gerçekten çok iyi.

Normalde alınmaz. S25 alınır ama eğer yarın en ufak olumsuzlukta keşke 16e alsaydım diyecekseniz zaten düşünmeyin bile. Burada düşünce tarzınız ve istekleriniz önemli.

Bende var gayet güzel 38k fiyata almıştım. İphone istiyordum aldım ama aynı paraya başka markalardan daha ileriye dönük bir telefon alınabilir herhalde bilmiyorum iPhone istiyorsan al geç

Merhaba arkadaşlar,
Babama iPhone almayı düşünüyoruz. Babam fotoğraf ile işi olmaz yani kamera önemli değil.
Önemli olan şeyler yıllarca kullanması, şarj süresinin uzun sürmesi.
Ben iPhone 16e düşünüyorum sizce iyi mi yoksa başka bir model mi düşünmeliyim?
Tam babana göre bir telefon bence. Kesinlikle almalısın. Herkes S25 önermiş ama arkadaşın babası gidip PUBG’de 120 FPS oyun oynamayacak veya Google’da ya da Facebook’ta dolaşırken ‘Abi nasıl 60 Hz olur, bu çok takılıyor’ demeyecek. Tam bir anne veya babanın beklentisine uygun bir cihaz. Pil ömrü de gayet iyi. Bence düşünmeden alın. Annem ve babam iPhone’a geçtikten sonra yıllar boyu kullanmaya başladılar. Hiçbir marka Apple kadar uzun ömürlülük sunmuyor şahsen. Ha, fiyat farkı var mı? Var. F/P midir, o kadarını bilemem. Ama Apple, akıcılık konusunda daha uzun bir ömür sunuyor.

Tam babana göre bir telefon bence. Kesinlikle almalısın. Herkes S25 önermiş ama arkadaşın babası gidip PUBG'de 120 FPS oyun oynamayacak veya Google'da ya da Facebook'ta dolaşırken ‘abi nasıl 60 Hz olur, bu çok takılıyor' demeyecek. Tam bir anne veya babanın beklentisine uygun bir cihaz. Pil ömrü de gayet iyi. Bence düşünmeden alın. Annem ve babam iPhone'a geçtikten sonra yıllar boyu kullanmaya başladılar. Hiçbir marka Apple kadar uzun ömürlülük sunmuyor şahsen. Ha, fiyat farkı var mı? Var. F/P midir, o kadarını bilemem. Ama Apple, akıcılık konusunda daha uzun bir ömür sunuyor.

Daha ucuza 16enin rakibi S24 FE varken 16e ya da S25 almak saçma öyle kullanımda. Ayrıca uzun ömürlülük konusunda eski Android'ler bile çok iyi. General Mobile'in telefonu bile 7 yıldır mis gibi kullanılıyor(güncelleme almamasına rağmen) :D