Burak Demirdöven 3

Üyecik
iPhone 16e alınır mı? Kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. Aşırı derece de video/kamera kullanan birisi değilim. Telefondan çok oyunda oynamıyorum. Android önermeyin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 16e alınır mı? Kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. Aşırı derece de video/kamera kullanan birisi değilim. Telefondan çok oyunda oynamıyorum. Android önermeyin lütfen.
Apple ekosistemine girmek istiyorsanız şu anda güncel ve en uygun cihaz. Fakat 44K fiyatını hakkettiğini düşünmüyorum. 40K altına bir fiyata düşerse bence daha mantıklı bir tercih olur.

Ben şubatta 39 bin liraya almıştım, çok memnunum. Bana Samsung önermişti çoğu kişi ama bir iOS'a şans vermek istedim ve 0 pişmanlık. 44 bine şu an neler var bilmiyorum ama alınır gibi.

Uygun fiyatlı bulabilirsen alınır. Telefon baya iyi. Tek kamera olmasına bakma çok güzel çekimler yapıyor. Sadece sıfır fiyatı çok fazla.

@SHERLOCKED hocam konu sahibi bir soru sormuş, öneri istemiş. Kimseye hakaret etmemiş, aşağılamamış. Adama niye dislike atıyorsunuz? Android kullanmak istememek birisini cancel etme sebebi mi?