Burak Demirdöven 4
Üyecik
Bayağı iyi telefon kendim kullanıyorum, bugün 11 de uyandım telefon neredeyse her zaman elimde olmasına rağmen akşam 8-9'a kadar gitti mesela. Şarj olarak bayağı bayağı iyi, ısınması zaten hiç yok gündelik kullanımda. Ki aşırı ağır olan AC Mirage RE4 remake gibi oyunları oynadığımda bile el değmeyecek seviyeye gelmiyor. Kamera konusunda da hiç tek kamera gibi değil fazlasıyla kaliteli çekim yapılıyor. Hoparlör mikrofon anlamında da ekstra iyi. Zaten bu fiyata daha dolu ve daha uzun ömürlü bir iPhone bulmanın imkanı yok. Bulunmayan özellikler de var fakat çoğu boş bana göre, kullanırken hissedilmeyen şeyler hepsi. Yani şu telefon varken sırf Pro Max olsun diye ikinci el almak falan aşırı derecede boş benim için. Yapamayacağın şey yok çünkü 16e de, ekstra şarjı çoğu IPhone'a göre çok daha iyi. Yapay zekâ açısından da bayağı iyi zaten her şeyi yapabiliyorsun, Samsung'dan falan geri kalmamış artık o konuda. S25 evet kağıt üstünde daha iyi fakat uzun kullanımda iPhone 16e daha iyi performans sunacağını düşünüyorum. Bu direkt iPhone Samsung karşılaştırması için de geçerli, en uzun ömürlüsü iPhone her zaman. Ki dağlar kadar öyle çok daha iyi olduğu bir konu da yok, o yüzden tercih etmedim. Zaten 16e yi gömenlerin çoğu hem boş gömüyor hem de kullanmayanlar hepsi. 44kya iOS için nimet bir telefon. Ayrıca şu 60Hz olayına gelince de insanlar 6.5 inç Android telefonlardaki 60Hz ile bir tutuyorlar. Android'de 60Hz kullanamazdım fakat IOS'ta bayağı da akıyor sorunsuz.
Hocam tam olarak aradığım kullanıcı yorumu bu şekildeydi. Kullanmayan bir insanın bu telefonu kötülemesine anlam veremiyorum. Çok teşekkürler.