Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
Yapılan zam geri alınmaz, Türkiye'de yazısız kanundur 
Elma ısıran
Bilgin
Asla indirim almaz.
- Makaleler
- 23
Yok düşmez. Fiyatına göre leş gibi telefon bu arada. Vivo X300 veya S26’yı bir düşün derim.
Görkem Say
Üstün
Dusmez. Yavas yavas stoklar bitecek piyasadan kalkacak zaten 17e var. 18 serisi yuzunden zam yedi tum Apple urunleri.
- Makaleler
- 23
16e’nin kamera sensörü de Poconun giriş segment cihazlarına eşit. 1/2.55”‘di herhalde. Ayrıca bu telefonu kullananlarla ağır dalga geçiyorlar. Paran buna mı yetti gibisinden. Biraz daha çıksan Ultra cihaz alabiliyorken tek lens, 60 Hz bu cihaza 50-60 bin verenin akıl sağlığını sorgulamasını öneririm.
Elma ısıran
Bilgin
Kim dalga geçiyor kardeşim? Kaç kere gördün iPhone 16e kullananla dalga geçen insan ya da dalga geçilen ortam? Bir tarafınızdan uyduruyorsunuz.16e’nin kamera sensörü de Poconun giriş segment cihazlarına eşit. 1/2.55”‘di herhalde. Ayrıca bu telefonu kullananlarla ağır dalga geçiyorlar. Paran buna mı yetti gibisinden. Biraz daha çıksan Ultra cihaz alabiliyorken tek lens, 60 Hz bu cihaza 50-60 bin verenin akıl sağlığını sorgulamasını öneririm.
Hala bitmedi bu 60 Hz konusu. Sanki telefonlarınızda VALORANT Fortnite oynuyorsunuz.
- Makaleler
- 23
Senin görmemiş olman benim uydurduğum anlamına gelmez. Duydum. Android tayfası dalga geçiyor. Ben dalga geçmiyorum. İnsanların tercihlerine ve kendi bütçelerini nasıl harcayacakları beni ilgilendirmez. 60 Hz mevzusu da insanı kanser ediyor. Yeni firmalar bile (örneğin Nothing ve CMF) minimum 120 Hz panel kullanırken Apple gibi kapitalist markalar müşterilerine sahip oldukları para kadar değer veriyor. Senin verdiğin Valorant ve Fortnite örneği de abes kaçıyor. Neden ana menüde 120 - 144 Hz alabilirken 60 Hz’e bağlı kalayım? Bunun oyun dışındaki kullanımı da oldukça yoğun. Sosyal medya, internet sörfü veya basit mobil oyunlar da etkiliyor deneyimi.Kim dalga geçiyor kardeşim? Kaç kere gördün iPhone 16e kullananla dalga geçen insan ya da dalga geçilen ortam? Bir tarafınızdan uyduruyorsunuz.
Hala bitmedi bu 60 Hz konusu. Sanki telefonlarınızda VALORANT Fortnite oynuyorsunuz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Gigabyte X870 Aorus Elite sistemde hangi kablo nereye takılmalı?
- whofedcamper
-