Bence de. 16e ve S25'in beni tatmin etme konusunda bir farkları olacağını düşünmüyorum. Ağır işlemci gerektiren oyunlar oynamıyorum, sadece basit oyunlar. Batarya süresi benzer veya 16e daha iyiyse en makulu de o olur. Ayrıca ileride değiştirmek istersem 16e daha kolaylık sağlar dediğiniz gibi.

Kamera konusunda 16e'yi daha iyi sanıyordum.
16e'nin kamerasi Apple'in yapmis oldugu optimizasyonla goze kotu gelmiyor. Fakat S25 daha ustun kamera performansina sahip. Ancak telefon ikinci elde cop oluyor fiyat acisindan.

İlkel kabile içgüdüleriyle kendilerini iyi hissetmek için bir şeylerin "tayfası" olan kendilerine acıdığım insanları silkelemek için çıkarılmış bir telefon 16e. Kamera sisteminden ekranına, depolamadan piline her alanda fiyatına göre çağ dışı bir telefon. İkinci elde bu "tayfa"ya iyi fiyattan satılabilecek bir elma olmasa konuşulmazdı bile. Değil 40, 30 bin olsa bile başarısız bir cihaz olurdu.

Savunulacak bir diğer yönü de olsa olsa ekosistem olurdu, başka da bir şey olmazdı herhalde.

Şahsen telefonu satmak için almadığımdan dolayı yüzüne bile bakmam ama sık telefon değiştirmeyi seven birisi alabilir. Rakiplerine göre oldukça geride de olsa Apple sonuçta. Aldığın cihaz belli kalite üstünde, garanti.

Yeni seri çıkınca fiyatları arşa çıkartıyorlar, bir de yılbaşında zamlanır fiyatlar.

Parasının telefonu değil, aynı paraya S25 gelirken yüzüne bakılmamalı.
S25 en azından dâhâ iyi sensör ve panel bulunduruyor olmalıydı.

@sflow, @Simon, @Elma ısıran, @Görkem Say, @Sensei, @ZCPS21

44 bin TL'ye bir telefoncudan 16e aldım. Sıfır ve yanında orijinal adaptör hediyesiyle. İnternet fiyatına nazaran iyi oldu, ikinci elle uğraşmak yerine sıfır kapalı kutu aldım. Tek üzen taraf siyahı olmaması. Mecburen beyaz aldım.
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsın umarım. Muhtemelen eski stoktan kaldığı için bu kadar ucuz. yani adam 30 küsüre almıştır toptancısından.

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsın umarım. Muhtemelen eski stoktan kaldığı için bu kadar ucuz. yani adam 30 küsüre almıştır toptancısından.
Sıfır fiyatı arttığı için tüm telefoncular ya elimizde yok diye yalan söylüyor ya da eski fiyat bu diyip fiyatı arttırıyorlar. Bu telefoncunun denk gelmesi iyi oldu.

Teşekkürler.

44 bin TL'ye bir telefoncudan 16e aldım. Sıfır ve yanında orijinal adaptör hediyesiyle. İnternet fiyatına nazaran iyi oldu, ikinci elle uğraşmak yerine sıfır kapalı kutu aldım. Tek üzen taraf siyahı olmaması. Mecburen beyaz aldım.

Hayirli olsun kamera cok onemli degilse genel olarak uzmeyecek bir cihaz ozellikle pili memnun edecektir. Eger iOS 18 ile geldiyse bence 27'ye guncellemeyin.

Güle güle kullan bence çok iyi fiyata almışsın. Beyazı bana kalırsa daha iyi gözüküyor. Eski beyaz iPhone'ları hatırlatıyor. 🥲

Bu arada cihazın kamerası da iyidir, üzmez. Yukarda 27'ye güncellememeni söylemişler kesinlikle inanma. 27 en stabil iOS sürümlerinden biridir. 26'nın üstüne pek fazla özellik katmamış olabilir ama bir dolu stabilite kattı! 27'ye gönül rahatlığıyla güncelleyebilirsin. 27'nin yurtiçi yurtdışı yorumları çok çok büyük oranda olumlu.

Bu arada cihazın kamerası da iyidir, üzmez. Yukarda 27'ye güncellememeni söylemişler kesinlikle inanma. 27 en stabil iOS sürümlerinden biridir. 26'nın üstüne pek fazla özellik katmamış olabilir ama bir dolu stabilite kattı! 27'ye gönül rahatlığıyla güncelleyebilirsin. 27'nin yurtiçi yurtdışı yorumları çok çok büyük oranda olumlu.
Teşekkürler. Cihaz bi' 20 gün sonra elime geçecek. Duruma göre iOS 18 ile gelirse 27'ye güncelleyebilirim.

Beyazı bana kalırsa daha iyi gözüküyor. Eski beyaz iPhone'ları hatırlatıyor. 🥲
Aldıktan sonra bende ısındım. Eskileri daha çok andırıyor.

Yanına bir de göl yeşili kılıf alacağım muhtemelen. 😋

Çok iyi duruyormuş. 🫠

Ekran Resmi 2026-10-03 16.47.57.webp

Bu kılıflar el terledikçe yapış yapış da yapmıyor, dokusunu koruyor. Seviyorum.