Merhaba,

Kablolu şekilde Android'den iPhone'a verilerimi taşıdım. Apple kimliği kurdum ancak sonra aşağıdaki görseldeki yerde kaldı. Bir saat olacak neredeyse, hâlâ dönmeye devam ediyor.

17489797773024934486463122913161.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Kablolu şekilde Android'den iPhone'a verilerimi taşıdım. Apple kimliği kurdum ancak sonra aşağıdaki görseldeki yerde kaldı. Bir saat olacak neredeyse, hâlâ dönmeye devam ediyor.

Eki Görüntüle 152438
Daha önceden çok başına geldi. Yeniden başlattım düzelmedi. Bilgisayara bağlayıp hallettim. Klasik IPhone sorunları bu sadece bir tanesi :D. Bu arada hayırlı olsun.

Tavsiyem Apple Aygıtlarım uygulamasından geri yüklemeniz.

Daha önceden çok başına geldi. Yeniden başlattım düzelmedi. Bilgisayara bağlayıp hallettim. Klasik iPhone sorunları bu sadece bir tanesi :D. Bu arada hayırlı olsun.

Tavsiyem Apple aygıtlarım uygulamasından geri yüklemeniz.

Yani boş yere uğraştı gibi. Nedense 4 yıldır iPhone SE 2020 kullanıyorum 1 kez başıma gelmedi.

Ama ben gene de zorunlu yeniden başlatmasını tavsiye ederim.

Zaten yeniden başlatıp düzelmezse öyle yapmalı. Ama sanmıyorum bu sorun başıma geldi. Hemde çok kez. Güncellemelerden sonra sıfırlıyorum o yüzden sık sık geliyor.

Hatta daha bir sürü sorun yaşadım iPhone’de. Yazsam bitmez. Hemde konuyla alakalı olmaz.

Zaten yeniden başlatıp düzelmezse öyle yapmalı. Ama sanmıyorum bu sorun başıma geldi. Hemde çok kez. Güncellemelerden sonra sıfırlıyorum o yüzden sık sık geliyor.

Hatta daha bir sürü sorun yaşadım iPhone’de. Yazsam bitmez. Hemde konuyla alakalı olmaz.
Normal değil bence. Model nedir? Bu arada telefonunuz güncel değil :D.

Model nedir? Bu arada telefonunuz güncel değil :D.
Yapılmıyor hata veriyor güncellemede Apple desteğe yarın danışacağım. 11 kullanıyorum uzun zamandır. Başka modellerde deneyimledim bir süre de kullandım 13,14,15 falan. Onlarda da aynı sorun var. İOS 26’yı bekliyorum. Sorunlar böyle devam ederse yol Android düzelirse iPhone.

Arkadaşlar tek tek teşekkür ederim. Konuya gelen mesaja cevap verdikten sonra reset atmaya gidiyordum ki bir baktım giriş yapmış, ana ekrandayım :) Bir saat konu açmamı bekledi telefon herhalde.