iPhone 16e vs iPhone 15

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Simon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    iphone
İlla iPhone istiyorsa 16e. Ama bu bütçeye 16e alsam kendimi asla affetmezdim. Hele ki S25, S23 Ultra, S24 Plus ve 14t Pro gibi alternatifler varken.

Kadın milleti hocam yapacak bir şey yok. İstemediğini zorlarsan en ufak hatasını bulsa savaş açar bu sefer

Kadın milleti hocam yapacak bir şey yok. İstemediğini zorlarsan en ufak hatasını bulsa savaş açar bu sefer

Öyle de demeyelim. Etraftaki çoğu kız iPhone kullanırken kendisi POCO kullanmaktan dolayı üzülüyordur belki. Bende Samsung Galaxy A35 kullandığım için çoğu kez arkadaşlarım benim cihazımdan fotoğraf çekmek istemediler. iPhone 11 kullanan insan bile Samsung olduğu için:
Samsung = kötü kamera.
Olarak görüyor. Bu diğer iPhone harici cihazlar için de geçerli. Nasıl hissettiğini bilemeyiz. Bence iphone alsın ama bütçe biraz genişlerse 15 alsın.

Tesekkurler 15'e karar kildik. Hem 16e'nin tekli kamerasi pek hos durmuyor.
İyi kullanımlar dileriz o zaman.

Tavsiyem şimdiden telefonunu ayarlardan 60 Hz standart hıza çeksin gözü alışsın. 120'den 60'a düşmek biraz alışma gerektiriyor. Ama çok uzun sürmez ben ilk 1 hafta monitöre bakarken yavaş geldi 1 hafta olmadan alıştım. Şimdi hem 60 hem 120 olan ekranları ortak kullanabiliyorum.

Son düzenleme:
S24 Ultra çakar geçerim biraz daha koyar. Ha Apple stabilizasyonu, Apple ekosistemi iyidir. Kötü diyemem piyasanın en başarılı üreticilerinden biri Apple. Ama ben Samsung seviyorum dostum.
Neden S25 çekmiyorsun? Kronik sorunlu çünkü değil mi?

Tesekkurler 15'e karar kildik. Hem 16e'nin tekli kamerasi pek hos durmuyor.
Yanlış karar bence ama güle güle kullansın. Kötü cihaz değil sonuçta.

Neden S25 çekmiyorsun? Kronik sorunlu çünkü değil mi?

Yanlış karar bence ama güle güle kullansın. Kötü cihaz değil sonuçta.

Pek araştırmadım artısını eksisini ama kamera tasarımından hoşlanmadım. Ayrıca fiyat olarak aralarında uçuk bir fark var S24 ile 25'in.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…