Zaten Hollywood yönetmeni olmadığımız için 2 kamera istiyoruz. Hani yarın topluca basit bir fotoğraf çekmek istediğinde 4 metre geriye yürümek zorunda kalmasın diye. Alsın 16e'yi 15 sene kullanır artık telefonu çok güçlü ya (!) 2 paragraf boş yapmışsın. Seni aşağıladığım tek bir cümle yok. Sadece elma fanboyusun dedim, yorumlarından ve profil adından da bu anlaşılıyor zaten. Okuduğunu anlarsan sevinirim.
Ayrıca sanki sadece bu ülkede sen iPhone kullanıyorsun değil mi? SE 3 bile öyleydi yazmış

Dediğin telefondan, daha doğrusu SE 2'den 2 tane satın almış biriyim ben. O zaman için mantıklı denilebilecek cihazlardı. Gayet de kötü bir kamerası vardı, bugünün cihazlarının yanına yaklaşamaz. Arkadaşımın iPhone 12'si var, ışık biraz düşüversin hemen batırıyor telefon. 15 Pro'yla ve S24'le yan yana fotoğraflar da çektim, 15 Pro ana kamera performansı hariç (Cilt tonunu daha güzel verdi) hiçbir fotoğraf-videoyu daha iyi de çekemedi. Daha kötü de çekmedi. Aynen kardeşim iPhone kullanmak deneyimdir bunca insan enayiyiz biz tek sen akıllısın.
Şu ömür ömür diye yere göre sığdıramadığın telefon iPhone 15'ten bir nesil yeni sadece farkındasın değil mi? Yani 16e giderse 1 sene daha fazla gidecek. Senin telefondan anladığını düşünmüyorum ben. Hem iPhone 15 canavar diyorsun hem de sanki 4 yıl önce ölecekmiş gibi yorum yapıp kendinle çelişiyorsun. Apple AI dediğin şeyin 2027'de geleceği bile şüpheli. Apple deneyimdir abi diyip yarısı olmayan telefon öneren biriyle daha da tartışmaya gerek yoktu aslında. Benim hatam, özür dilerim.
Elma fanboyu olmanla bizim aramızdaki farka çalış demiştim, çalışmamışsın. Bu tembellikle katma değer üretemeyebilirsin.