Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Kamera denetimi tuşunu diyorsanız, bana kalırsa faydalı, kullanması eğlenceli bir tuş. iPhone 16 Pro Max, iPhone 17 gibi modellerde sıkça kıllandım, gayet işe yarayan ve kullanışlı bir tuş. Kılıf takınca oranın boşluk kalması da rahatsız etmez.
Kamera denetimi tuşunu diyorsanız, bana kalırsa faydalı, kullanması eğlenceli bir tuş. iPhone 16 Pro Max, iPhone 17 gibi modellerde sıkça kıllandım, gayet işe yarayan ve kullanışlı bir tuş. Kılıf takınca oranın boşluk kalması da rahatsız etmez.
O zaman sıkıntı yok hocam sırf bu yüzden 15 mi 16 mi alsam diye çok düşündüm rahatsız etmiyor yani değil mi sizde deneyimlemissiniz sanırım bana sanki orası çukur gibi olunca kötü hissiyat verir diye düşündüm de yoksa kamera butonu bence çok lazım değildi kötü de değil.
- Makaleler
- 23
Sorun olmaz. Istersen magazada deneyimleyebilirsin. Ben arkadasimin 16 Pro modelini kullandigimda gayet begenmistim.
- Makaleler
- 43
@Yelleeror
Bir tuş yüzünden birçok yenilik kaybetmeye değmez hocam, alabiliyorsanız iPhone 16, iPhone 15’e göre çok daha iyi olur. Ayrıca dediğim gibi, pek rahatsızlık veren bir tuş değil, konumu itibarıyla da işiniz düşmediği sürece pek elinizin çarpacağı, ayak bağı olacak bir yerde değil.
Bir tuş yüzünden birçok yenilik kaybetmeye değmez hocam, alabiliyorsanız iPhone 16, iPhone 15’e göre çok daha iyi olur. Ayrıca dediğim gibi, pek rahatsızlık veren bir tuş değil, konumu itibarıyla da işiniz düşmediği sürece pek elinizin çarpacağı, ayak bağı olacak bir yerde değil.
@Yelleeror
Bir tuş yüzünden birçok yenilik kaybetmeye değmez hocam, alabiliyorsanız iPhone 16, iPhone 15'e göre çok daha iyi olur. Ayrıca dediğim gibi, pek rahatsızlık veren bir tuş değil, konumu itibarıyla da işiniz düşmediği sürece pek elinizin çarpacağı, ayak bağı olacak bir yerde değil.
Zaten hocam iPhone 16 alacağım sadece o tuş beni biraz şüphelendirmişti ama herkesin dediğine göre rahatsız etmiyor alınca kullanıcı deneyimlerimi paylaşırım.
- Makaleler
- 23
Mutlaka magazada dene derim sahsen.Zaten hocam iPhone 16 alacağım sadece o tuş beni biraz şüphelendirmişti ama herkesin dediğine göre rahatsız etmiyor alınca kullanıcı deneyimlerimi paylaşırım.
Niye ki hocam yine denerim de 15 ile 16 arasında biraz farklar olduğu için özellikle yapay zekada kismen pil ve yenilikler vesaire o yüzden kısmen 16'yı almaya mecbur gibi bir şey.
- Makaleler
- 23
O kamera kontrol zimbirtisini incele bence. Benim hosuma gitmisti. Bence guzel ozellik.Niye ki hocam yine denerim de 15 ile 16 arasında biraz farklar olduğu için özellikle yapay zekada kismen pil ve yenilikler vesaire o yüzden kısmen 16'yı almaya mecbur gibi bir şey.
O kamera kontrol zimbirtisini incele bence. Benim hosuma gitmisti. Bence guzel ozellik.
Aslında güncellemeler geldikçe daha farklı şeylere atama şansım da var da çok ilgimi çekmese de rahatsız etmesin yeter siyah renk ile güzel bir siyah MagSafe şeffaf kilif güzel gidebilir ama halen aklımda o klasik soru :/
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-