Selam. iPhone 17 Pro alacağım. Şu an düz 13 kullanıcısıyım. Batarya yeni değişti, Apple değiştirdi orijinal. iPhone 17 Pro alınca bu telefonu ayrı olarak satmam mı daha mantıklı olur yoksa takasa vermem mi? Bazı mağazalarda Troy gibi takas seçeneği mevcut diye duydum.
Selam. iPhone 17 Pro alacağım. Şu an düz 13 kullanıcısıyım. Batarya yeni değişti, Apple değiştirdi orijinal. iPhone 17 Pro alınca bu telefonu ayrı olarak satmam mı daha mantıklı olur yoksa takasa vermem mi? Bazı mağazalarda Troy gibi takas seçeneği mevcut diye duydum.
Tamamen verecekleri takas teklifine bağlı, bazen 2. el piyasasının üstüne bile takas teklifi verebiliyorlar hiç belli olmaz. İstanbuldaysanız Bakırköy veya Kadıköy'de çok fazla teknoloji mağazası var gidin fiyat sorun beğenmezseniz zaten takasa verirsiniz.
Takas kampayalarında Iphone 13 için ne kadar teklif verdiklerine bakın. İkinci el piyasasına eşdeğer rakam sunuyorlarsa Iphone 17'yi takas ile alabilirsiniz. Eğer daha az bir rakamda teklif gelirse kendiniz satıp kurtulursunuz.
Cevaplarınız için teşekkürler. Yarın ön sipariş açılınca hepsiburadayı deneyeceğim eğer almazlar ise direkt Appledan sipariş oluşturmayı düşünüyorum. Ek bir sorum da siz olsanız hangi rengini alırdınız?
Cevaplarınız için teşekkürler. Yarın ön sipariş açılınca hepsiburadayı deneyeceğim eğer almazlar ise direkt Appledan sipariş oluşturmayı düşünüyorum. Ek bir sorum da siz olsanız hangi rengini alırdınız?