gurkank

Uzman
Selam. iPhone 17 Pro alacağım. Şu an düz 13 kullanıcısıyım. Batarya yeni değişti, Apple değiştirdi orijinal. iPhone 17 Pro alınca bu telefonu ayrı olarak satmam mı daha mantıklı olur yoksa takasa vermem mi? Bazı mağazalarda Troy gibi takas seçeneği mevcut diye duydum.

Selam. iPhone 17 Pro alacağım. Şu an düz 13 kullanıcısıyım. Batarya yeni değişti, Apple değiştirdi orijinal. iPhone 17 Pro alınca bu telefonu ayrı olarak satmam mı daha mantıklı olur yoksa takasa vermem mi? Bazı mağazalarda Troy gibi takas seçeneği mevcut diye duydum.

Tamamen verecekleri takas teklifine bağlı, bazen 2. el piyasasının üstüne bile takas teklifi verebiliyorlar hiç belli olmaz. İstanbuldaysanız Bakırköy veya Kadıköy'de çok fazla teknoloji mağazası var gidin fiyat sorun beğenmezseniz zaten takasa verirsiniz.

Takasla iyi fiyat veriyorlarsa o sekilde ver ugrasmamis olursun. Hepsiburada ve MediaMarkt takasta iyi fiyat veriyor Troy vs. öldürüyor fiyatını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışında ki apple bayilerinde eski iphone yi verince fiyattan indirim yapıyorlar diye biliyorum burdaki mağzalards da belki bu durum olabilir

Cevaplarınız için teşekkürler. Yarın ön sipariş açılınca hepsiburadayı deneyeceğim eğer almazlar ise direkt Appledan sipariş oluşturmayı düşünüyorum. Ek bir sorum da siz olsanız hangi rengini alırdınız?