Detaylar
Kim cevapladı?Apple iPhone 17 256 GB (Apple Türkiye Garantili) Adaçayı 256 GB Fiyatları ve Özellikleri
Apple iPhone 17 256 GB (Apple Türkiye Garantili) Adaçayı 256 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Görkem Say
Üstün
Yan saticilari saymazsak HB'de 2500 TL civari daha uygun. Ancak ben bu fiyatlarda fark cok da degilse Apple'in kendisinden almayi oneriyorum zira urun fabrikasyon kusurlu cikarsa vs. degisim cok kolay oluyor.
Apple'ın sitesinden mi üstadım?Yan saticilari saymazsak HB'de 2500 TL civari daha uygun. Ancak ben bu fiyatlarda fark cok da degilse Apple'in kendisinden almayi oneriyorum zira urun fabrikasyon kusurlu cikarsa vs. degisim cok kolay oluyor.
Yan satıcıda var yeşil rengi.
Görkem Say
Üstün
Apple'ın sitesinden mi üstadım?
Yan satıcıda var yeşil rengi.
Apple'in kendi sitesi de olur eger Istanbul'da yasiyorsaniz Zorlu - Akasya - Bagdat gibi fiziksel magazasi da olur.
Tamamdır üstadım. Şarj kablosu vs nereden alayım?Apple'in kendi sitesi de olur eger Istanbul'da yasiyorsaniz Zorlu - Akasya - Bagdat gibi fiziksel magazasi da olur.
Görkem Say
Üstün
Adaptor: https://www.hepsiburada.com/anker-5...2038-anker-turkiye-garantili-pm-HBC00008RGKO9
Kablo: ANKER USB-C to C 240 W Şarj Kablosu Siyah A81C6 Fiyat & Özellik | MediaMarkt
Yukaridaki kablo 1.8m. Uzun gelir dersen buna bakabilirsin:
ANKER Zolo USB-C to USB-C 1 m 240W Şarj Kablosu A8060 Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ANKER Zolo USB-C to USB-C 1 m 240W Şarj Kablosu A8060 fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kul
Bunlar orijinal mi hocam? İPhone kulaklık girişi var mı usb?Adaptor: https://www.hepsiburada.com/anker-5...2038-anker-turkiye-garantili-pm-HBC00008RGKO9
Kablo: ANKER USB-C to C 240 W Şarj Kablosu Siyah A81C6 Fiyat & Özellik | MediaMarkt
Yukaridaki kablo 1.8m. Uzun gelir dersen buna bakabilirsin:
![]()
ANKER Zolo USB-C to USB-C 1 m 240W Şarj Kablosu A8060 Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ANKER Zolo USB-C to USB-C 1 m 240W Şarj Kablosu A8060 fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulwww.mediamarkt.com.tr
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet