atre1d3s

Çalışkan
Herkese merhaba,

Bu yıl maalesef Apple siyah türevi bir renk tanıtmadı ve gösterdikleri abis rengini hiç beğenmediğim için bu iki seçenek arasında kaldım. Saat başı fikir değiştirir oldum, sizce hangisini almak daha mantıklı olur?

Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba,

Bu yıl maalesef Apple siyah türevi bir renk tanıtmadı ve gösterdikleri abis rengini hiç beğenmediğim için bu iki seçenek arasında kaldım. Saat başı fikir değiştirir oldum, sizce hangisini almak daha mantıklı olur?

Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler!
Gümüş rengini şahsen beğenen biriyimdir kozmik turuncu her ne kadar güzel gibi görünse de 19 Eylülde her han gibi bir mağazaya gidip karar vermek daha iyi olacaktır. Bu yüzden net bir şey söylemek doğru olmaz. Şimdi gidip kozmik turuncu alın derim beğenmezsiniz işin ucunda mahcup olmak vat bu yüzden kendiniz inceleyin ve size en uygun renge kendiniz karar verin.

Gümüş rengini şahsen beğenen biriyimdir kozmik turuncu her ne kadar güzel gibi görünse de 19 eylülde her han gibi bir mağazaya gidip karar vermek daha iyi olacaktır. Bu yüzden net bir şey söylemek doğru olmaz. Şimdi gidip kozmik turuncu alın derim beğenmezsiniz işin ucunda mahcup olmak vat bu yüzden kendiniz inceleyin ve size en uygun renge kendiniz karar verin.
Bugün ön siparişe açıldığı anda sipariş etmek istiyorum çünkü şu an halen kullanmakta olduğum telefonun bataryası çok kötü durumda.

Benim gözüme mesela abis rengi takıldı çok merak ediyorum bunun için bana en yakın Apple mağazasını ziyaret ederek modelleri tek tek inceleyip duruma göre model yükseltmesi yapacağım. 16 Pro'dan 17 Pro'ya geçiş düşünmekteyim.
Bugün ön siparişe açıldığı anda sipariş etmek istiyorum çünkü şu an halen kullanmakta olduğum telefonun bataryası çok kötü durumda.
O zaman tek üzmeyecek renk ve biraz da senelerin iPhone rengi olan gümüş rengini almanız daha iyi olacaktır.

Ben laciverti beğendim alacak olsaydım onu alırdım. Siyaha yakın renk tonu var.
1757669453647.webp

Siyaha pek yakın gibi gelmedi bana, özellikle de ışıklı ortamda.