Serhat_48

Başarılı
1 hafta önce 17 Pro Max satın aldım. iPhone 11’den kalma 20W adaptör ile şarj ediyorum. 45W ile şarj etsem daha hızlı dolar mı? Oppo marka telefondan kalma 45W adaptör de mevcut; bu adaptör ile şarj etsem pil sağlığı etkilenir mi? Veya önerebileceğiniz 45W adaptör var mıdır?

Son düzenleme:
1 hafta önce 17 Pro Max satın aldım. iPhone 11'den kalma 20W adaptör ile şarj ediyorum. 45W ile şarj etsem daha hızlı dolar mı? Oppo marka telefondan kalma 45W adaptör de mevcut; bu adaptör ile şarj etsem pil sağlığı etkilenir mi? Veya önerebileceğiniz 45W adaptör var mıdır?

On numara mal al kullan ben 30 watt olanını kullanıyorum cillop gibi tavsiye ederim. Mini olanını alma ama bu linkteki en uygun şarj aletidir.

Son düzenleme:
Hocam mini olanların da ısınma oluyor kabloları iste kalın Apple örgüsü katlanıp cebe atmak için iyi yırtılmada olmaz ben olsam önerdiğimi alırdım 17 Pro Max olan için 700 TL çok gelmez diye düşünüyorum.

Haklısınız telefona o kadar para verince :)

Birçok kablo kullandım; kaliteli olmadıkları sürece hepsinde giriş kısımlarında benzer yıpranmalar oluşuyor.

Bu linkteki kablo ile adaptör güzel gibi duruyor, kabloda da Watt önemli mi kutudan çıkan kablo 20W mı destekliyor Max?
Bu kablonun D 3.0, PPS, QC 3.0, AFC, FCP, SCP ve Apple 2.4A desteği var.

Tabikide Watt önemli. Testler burada burdan bakabilirsiniz: https://www.macrumors.com/2025/09/2...c-charging-speed-test/?utm_source=chatgpt.com

Haklısınız telefona o kadar para verince :)

Birçok kablo kullandım; kaliteli olmadıkları sürece hepsinde giriş kısımlarında benzer yıpranmalar oluşuyor.

Bu kablonun D 3.0, pps, qc 3.0, afc, fcp, SCP ve Apple 2.4a desteği var.

Tabii ki de watt önemli. Testler burada buradan bakabilirsiniz: https://www.macrumors.com/2025/09/2...c-charging-speed-test/?utm_source=chatgpt.com

Evet kablo kalitesi önemli kullanılan hamur iyi olmalı bu kabloyu da veri aktarmak için kullanıyorum güzel kablo 2 metre almamanızın tavsiyesi ederim kablo uzadıkça bir miktar volt düşüyor.

Anker. Ve Spigen kaliteli markalardır ben Spigen'in 30W ve Apple'nin kablosunu kullanıyorum adaptör mini olduğu için ısınıyor.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,3 MB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme: