iPhone 17 Pro Max alınır mı?

Günlük olarak kullanacağım. MacBook'um ve Apple TV'um ile uyumlu olması için. Alınır derseniz hangi modeli alınır? Başka hangilerini önerirsiniz günlük hayat için? Şimdiden teşekkürler.

Normal kullanıcı için yenilik diyebileceğimiz doğru dürüst özellik gelmedi alt serilerden uygun bir Pro Max alsan hayatında çok bir değişiklik olmaz. Gündelik hayatta hissedebileceğin tek fark tipi he bir de cep ısıtıcısı özelliğini düşürmüşler (!) .

Hangi modeli önerirsiniz? Aklıma 16 Pro Max var.

Alüminyum kasa çizilme ya da iz kalma muhabbeti var ya hiç riske girme derim, 16 Pro Max alınır güzel cihaz. Bana göre en iyisi hâlâ daha 14 Pro Max ama orası ayrı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alüminyum kasa çizilme ya da iz kalma muhabbeti var ya hiç riske girme derim, 16 Pro Max alınır güzel cihaz. Bana göre en iyisi hâlâ daha 14 Pro Max ama orası ayrı.

14 Pro Max'e güncelleme geliyor mu hala?

Alinir neden alinmasin?
Çoğu kişi alınmaz diyordu o yüzden sormak istedim.

Hangi modeli önerirsiniz? Aklıma 16 Pro Max var.

15 Pro Max veya 16 Pro Max. Büyük değişiklikler 15 ile geldiği için sınır olarak görülebilir.

Ada tarafında çizilmeler aşırı basit ama diğer (artık bu MagSafe yeri mi ne belli değil saçma sapan her neyse ) o bölümde ki çizikler malzeme kalıntısı cihaz çizilmiyor aslında.

15 serisinde ısınma sorunu var diyorlar doğru mu?

Alt serilerde genel olarak bir ısınma sorunu var ondan Vapor olayına geçildi yeni seriyle. Ama koruma standartlarından dolayı cihaza zarar verecek bir durum oluşmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…