iPhone 17 Pro Max kullanılır mı?

Planli eskitme olayinin mucidi seytani bir firma Apple.
Buna pek katılmıyorum. Hala 6s kullanan bir sürü tanıdığım var. Bende de 7 Plus vardı birkaç ay önce değiştirdim ama işimi kesinlikle görüyordu biraz istekten geçtim bile denebilir Apple'ın telefonları uzun ömürlü oluyor. Para israfı olduğuna katılıyorum.

Bunun sebebi o donemin Android telefonlarda eMMC depolama biriminin kullanmasi. Artik Android kasmiyor. Samsung'un S9'u bile calisiyor sorunsuz. Yani bu bir Apple mucizesi degil.

Apple ürünlerinin sağladığı ekosistemi, UI tarafında ki güzelliği hiçbir Android cihaz sağlamayacağı için her zaman Apple ürünlerinin tarafında oldum ve olmayha devam edeceğim, 30K verip Android alacağıma 60K verip normal bir iPhone 15 alır kullanırım uzun süre beni götürür.

Şu anda iPhone 15 var elimde en kısa sürede değiştirip 17 serisine geçiş yapacağım, Apple'dan şaşmayın.

30k Androide vereceğime 60k IPhone'a veririm...

Aynı şekilde benim de öyle. Ekosistemimi kurdum ve gerçekten o yazılımsal rahatlığı hiçbir OS veremez. iPhone 15 mantıksız bir cihaz ama yerine 14 Pro Max tercih edilebilir. Düz iPhone 17 en mantıklı iPhone bence şu anda.

Kullanırım ama 1 kurus cıkmaz. Sebebi çok pahalı cart curt değil. Bir telefona 120k verecek kadar salak değilim. 50klık telefonda ona denk benzer performans veriyor, hadi o kadarına gerek yok dersem 20klık telefonda aynı işi görüyor
Apple'ın rezilliklerinden bahsetmeye gerek yok bence gizlilik konusunda sınıfta kalmış bir şirket. Güvenlik konusunda her şeye kapalı olduğundan, şu anki Android'lerden bile daha kapalı bir hapishane gibi olduğundan herkes güvenli sanıyor

17 Pro Max'e geçiş yapmayı düşünüyorum fakat doğru diyorsunuz 14 Pro Max şuan en iyi, F/P Apple cihazı.

Maalesef benim için durum böyle tabii ki kişiye göre bu görüşler değişebilir fakat her zaman Apple'ın sunduğu o haz ve yazılımı için Apple ürünlerinden asla şaşmam.

Bu sekilde düşünebilirsiniz saygı duyarım ama hiçbir şey ayni segment üründe 2 katı fiyat farkını bana ödetemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…