iPhone 17 Pro Max kullanılır mı?

17 PM şık bir model ama çok kronik sıkıntıları var. Ben beğendim ancak parasına değdiğini söyleyemem. Eğer Apple bu model üzerinden yürüyüp böyle modeller üretmeye başlayacaksa biraz zaman verin. Her güzel şey zaman alır.

17 PM'in kronik sıkıntılarının gelişen modellerle düzeleceğini düşünüyorum. Ayrıca şunu da söylemek gerekir ki Apple yıllarca aynı kalan tasarımını değiştirdi. Bu konuda aldıkları risk bayağı yüksekti. Gördüğüm kadarıyla iOS 26'nın çıkması ve kült olan bir arayüzü yenisiyle değiştirmesi, ayrıca 17 serisinde de eski telefonlarına göre yapılmış olan büyük değişiklerle Apple'ın artık yerleştirildiği kalıplardan kurtulmaya çalıştığını ve yeni bir şeyler yapma çabası olduğunu söyleyebilirim. Yeni ve güzel bir düzen oluşturmak istiyorlar, farklılık istiyorlar. Bu da çoğu şirketin yapmayacağı veya Apple kadar hızlı bir şekilde girişmeyeceği bir risk.

Şunu fark ettiniz mi bilmiyorum ancak telefon sektörünü Apple ve Samsung yönetiyor. Çin grubu neredeyse bu ikisinin karışımı falan. Bu iki şirket ne konseptte bir telefon üretirse en fazla 2 ay içinde onlara benzer telefonları Çin grubunda görebiliyoruz. Xiaomi, Oppo ve Huawei harici adamakıllı firma yok Çin grubunda. Bunları da göz önünde bulundurmamız gerek.

Not: Ayrıca insanımızın 17 PM veya 17 Pro alması çok normal, artık eskisi gibi para biriktirip ev veya araba alamıyoruz. İnsanlar da büyük hedeflere sahip olup pahalı ve güzel bir şeye sahip olmak istiyor. O yüzden teknoloji kısmına yöneliyorlar. iPhone almak popüler kültür köleliği değildir, insanların artık pahalı ve güzel bir şeye sahip olma çabasıdır. Bunun aynısı Samsung grubunda da geçerli. Z Flip gibi seriler mesela çok saçma ve S, A serisine göre çok işlevsiz (bunu işlemci ve RAM için söyleyemem, işlemcisi ve RAM'i iyi.). Ama sokakta bunları kullananlar var, insanlarımızın üst seviye teknolojiyle hayat yaşama isteği bir popüler kültür köleliği değildir. iPhone veya üst segment bir Android almak artık insanımız için normalleşmeli. iPhone eğer bu kadar vergiyle satılmasaydı Android fanboyluğu yapan çoğu arkadaşımızın da iPhone kullanacağının da farkında olalım. Burada Apple fanboyluğu veya Android fanboyluğunun bir manası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…