iPhone 17 Pro Max vs iPhone 18 Pro Max

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SafakB
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 139
  • Etiketler Etiketler
    max pro

SafakB 5

Yetkin
Makaleler
1
Merhaba,

İlk kez iPhone'a geçecek biri olarak siz olsanız iPhone 17 Pro Max ile 18 Pro Max arasında hangisini tercih ederdiniz?

Açıkçası 18 Pro Max tarafında, 17 Pro Max'e kıyasla geçişi gerçekten gerekli kılacak çok büyük yenilikler göremedim. Özellikle 18 serisinin çıkışıyla birlikte 17 Pro Max'in fiyatı biraz daha düşerse, fiyat/performans açısından daha mantıklı bir tercih olabilir gibi geliyor.

Sizce aradaki fiyat farkına 18 Pro Max değer mi, yoksa uygun fiyata 17 Pro Max almak daha mantıklı mı olur?

Yorumlarınızı merak ediyorum.

Telefonu ne icin kullanacagina gore degisir. Son model olmasini umursamiyorsan 17 PM daha f/p.
Açıkçası çok kamerayla vs. işim yok hocam, ekosistem amacıyla geçiş yapacağım. Bir de mevcut Honor cihazımdan yoruldum, artık güncelleme vs. desteği çok yavaş. MacBook cihazımla beraber ekosistem amacı tamamen yani.

17 PM yeterli. Kalan parayla ekosistemi tamamlarsin. AirPods Pro 3 alabilirsin ornegin.

Ben şahsen 18 Pro alırdım, hem 17pm ile aynı fiyat hem de 18 ailesinden bir telefon. Yeni bir mimari yapıya geçti özelleştirilir diyafram falan geldi soğutma da ekstra iyi.

Ben şahsen 18 Pro alırdım, hem 17pm ile aynı fiyat hem de 18 ailesinden bir telefon. Yeni bir mimari yapıya geçti özelleştirilir diyafram falan geldi soğutma da ekstra iyi.
Oyun vs için kullanmıyacağım genel olarak cihazı hocam ek olarak zamanında 15 Pro kullanırken ekran küçük gelmişti o yüzden Pro Max düşünüyorum.

Oyun vs için kullanmıyacağım genel olarak cihazı hocam ek olarak zamanında 15 Pro kullanırken ekran küçük gelmişti o yüzden Pro Max düşünüyorum.

Oyundan bahsetmedim zaten oyun konusunda ikisi de sorunsuz cihazlar. Tabii boyut zevkine bağlı, ben ekstra Pro boyutunu seviyorum. Ayrıca 15 Pro 6.1 inc, 18 Pro 6.3 inç ve ekran gövde oranı olarak falan da 18 Pro daha iyi. Yani bayağı bir fark var boyut ve görünüş açısından. Bir mağazada baksan anlarsın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…