Makaleler
5
iPhone-17-Proya-Yeni-Depolama-Fiyat-Artiyor.jpg

Apple’ın yeni iPhone 17 Pro modeliyle ilgili heyecan verici iddialar gündemde. Öne çıkan söylentilere göre, Apple iPhone 17 Pro’nun temel depolama alanını 256GB’a çıkaracak. Şirket bugüne kadar genellikle düşük depolama kapasitesi ve microSD kart yuvası eksikliği nedeniyle eleştiriliyordu. Bu yeni stratejiyle kullanıcılar için depolama sıkıntısı önemli ölçüde azalacak gibi görünüyor. Çin’in popüler sosyal medya platformu…

Devamını Oku: iPhone 17 Pro’ya Yeni Depolama, Fiyat Artıyor!
Kaynak: Techolay

iPhone XR 64 GB kullandığım dönemde yerel hafızadan ziyade iCloud kullanıyordum hep. Depolama muhabbeti gereksiz abartılıyor, günlük kullanım için 128 GB fazlasıyla yeterli, hatta iCloud'u beğendiğim için yerel hafıza yerine 50 GB iCloud satın alıp iCloud kullanıyordum.

iPhone XR 64 GB kullandığım dönemde yerel hafızadan ziyade iCloud kullanıyordum hep. Depolama muhabbeti gereksiz abartılıyor, günlük kullanım için 128 GB fazlasıyla yeterli, hatta iCloud'u beğendiğim için yerel hafıza yerine 50 GB iCloud satın alıp iCloud kullanıyordum.
Kesinlikle katılıyorum. 50GB iCloud 25TL falan zaten. 50GB fotoğrafın hepsini oraya atıyorum. Bana 70GB falan rahat kalıyor.