Neyse daha iyi olur. Kaçak getiririz daha ucuz olur.

Fiyatları da iyi değil. Türkiye'de kaçak getir kayıt yap daha ucuz olur tabii.

20250904_225415.webp

Amaç Hindistan'ı savunmak değil ancak bu görsel fake. Duvar kâğıdı olduğu arayüzün çizgilerin üstüne gelmesinden belli. Eğer gerçekten sorun olsa çizgiler arayüzünden de üstünden geçerdi. Bu kadar kolay gelmeyin oyuna.

Bu sorun gerçekte var ve Hindistan'da yaygın. Hatta Samsung ücretsiz bakım yapıyor orada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun gerçekte var ve Hindistan da yaygın. Hatta Samsung ücretsiz bakım yapıyor orada.

Ben Hindistan'da üretilmiş telefonlar sorunsuzdur diye bir argüman kullanmadım. Sadece görselin fake olduğunu belirttim. Mesela şimdiki örnekteki görsel fake değil. Çünkü çizgi, arayüzün de üstünden geçiyor. Bir de ilk görseli kontrol edin.

1757016074526.webp

1757016156386.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 17 serisinin Hindistan'da üretileceği iddialar arasında. Eğer gerçekse şu anki en sorunlu iPhone modeline hazır olun.

Kaynak

Eki Görüntüle 181943

Yine sıcak ekmek gibi satılacak. Herkes bir iPhone istiyor. Yani Türkiye'de coğu insan iPhone kullanmak istiyor. Tek engel fiyatlar. Euro olarak bana uygun geliyor lakin en pahalı alım gücünde olay tek Türkiye'de pahalı. 2024 Eylül'de, iPhone 16 Pro'yu 1 euro vererek aldım. Yani Almanya'da veya Avrupa'da kolay bu olaylar.