iPhone 17 vs 17 Pro vs 17 Pro Max

25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Telefon alacağım, bu üçü arasında kaldım. Aralarındaki farklar neler? Hangisinin kamerası daha iyi? Ekran süresi farkları var mı? Ayrıca şu an S24 Ultra kullanıyorum, cebime sığmıyor. 17 Pro Max alırsam aynı sorunu yaşar mıyım? S24 Ultra kadar büyük bir telefon mu?

Boyut olarak 17/Pro alırsan iyi olur küçülür ama Pro Max icin bir şey diyemem.
ÖzellikiPhone 17iPhone 17 ProiPhone 17 Pro Max
Ekran Boyutu6.3 inç6.3 inç6.9 inç
Ekran Tazeleme120Hz (ProMotion)120Hz (ProMotion)120Hz (ProMotion)
İşlemciA19A19 ProA19 Pro
RAM8 GB12 GB12 GB
Arka Kamera48MP Ana + 48MP Ultra Geniş48MP Ana + 48MP Ultra Geniş + 48MP Telefoto48MP Ana + 48MP Ultra Geniş + 48MP Telefoto
Optik Zoom2x (Sensör içi)5x Optik Zoom5x Optik Zoom
MalzemeAlüminyumAliminyumAliminyum
Ayrıca ekran süresi icin 24U sonrası seni anca 17Pm Keser o da %10-15 farkla.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 17 Pro Max'e gerek yok sizin için. Eğer gerçekten ProRes LOG falan kayıt yapmayacaksanız, aşırı profesyonel bir kullanıcı falan değilseniz iPhone 17 Pro'ya da gerek yok. Üçünün de ön kamerası birebir aynı zaten. Düz model ile Pro model arasında da telefoto dışında pek fark yok arka kameralarda. Tavsiyem iPhone 17.

Hocam Pro modellerinin Zoom'u daha iyi degil mi? Ekran süresi farki var mi? Ayrıca hangisi daha dayanıklı?

Bu sizin kullanım tercihlerinizle alakalı biraz, 17 Pro ile 17 Pro Max arasında sadece batarya ve boyut farkı var başka hiçbir şey yok. Bence aralarında en mantıklısı 17 ama büyük ekran seviyorsanız 17 Pro Max almalısınız. En mantıksız olan ise 17 Pro.

17 Pro Max cidden büyük. Az daha büyüse tablet olacak, ben ikisini de denedim 17 Pro daha çok hoşuma gitti. Hissiyatı olsun kompaktlıgı olsun duruşu olsun.

Kompaktlık arıyorsanız 17 Pro alın. 17 Pro Max'e gerek yok fakat S24 Ultra'ya göre köşeleri yuvarlatılmış daha ergonomik bir tasarımı var. S24 Ultra gibi cebinizde rahatsız edeceğini düşünmüyorum.

Hocam Pro modellerinin Zoom'u daha iyi degil mi? Ekran süresi farki var mi? Ayrıca hangisi daha dayanıklı?
Pro Max daha çok profesyoneller ve Kadınlar için ideal boy olarak genelde çantalarında taşıdıkları için.
23U kullanan arkadaşım da 17 ye geçtikten sonra rahatladım diyordu.

Pro Max daha çok profesyoneller ve Kadınlar için ideal boy olarak genelde çantalarında taşıdıkları için.
23U kullanan arkadaşım da 17 ye geçtikten sonra rahatladım diyordu.

17 ile Pro modelinin arasında ekran süresi farkı yok. Max modelinde boyut büyüğüdü için bataryası daha büyük.
Peki daha küçük ekrana geçersem sorun yaşar mıyım? Büyük ekrana alışığım cünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…