iPhone 17 yerine telefon tavsiyesi

Hem belki o zamana kadar bu dediğim ve yazdığım şeylerin bazıları gelmiş olur.

Yani benim gözlemlerim iPhone düz modelleri çok minik değişikliklerle geliyor. Özgürlükte de kapalı kaynak olduğu için özelleştirmeme sonraki yıllarda da aynı sorunla devam edersiniz gibi. 17 şu an için 3-4 yıl rahat götürür (Bataryası dışında)

S26 aslında bekleyebilirdim fakat iyi ki beklemedim diyorum çünkü alacaksam yine alacağım cihaz Ultra modeli olurdu. O da bence çok pahalı. Xiaomi tarafında bir şans daha mı versem ya deyip Xiaomi 17 Ultra bakayım dedim. Fiyatı gördüğüm gibi sayfayı kapatmam için geçerli sebebim olmuş oldu. Düz Samsung modellerinde de Exynos maalesef hiç tercih etmiyorum. Belki Samsung fiyatları inerse o zaman Ultra serisini o zaman düşünebilirim.

Bataryayı batarya sağlığı için mi dediniz hocam? Ben şu an memnunum da ondan sormak istedim. Kapasite düşük olunca ve sağlık düşünce daha hızlı biteceğini söylüyorsunuz sanırım.

Bence 17 de kal. Belki alıştıkça daha çok seversin. Ha sevemedin seneye satar S27 serisi cihaz bakarsın. Ama elindeki cihazdan geçebileceğin tek alternatif S26 Ultra. Aşşağısı tatmin etmez. Bence gerek de yok.

Kapasite düşük olunca ve sağlık düşünce daha hızlı biteceğini söylüyorsunuz sanırım.

Kuzenim iPhone 13'ü 6 ayda %93 indirdi. Sadece sosyal medyayla bu kadar olabileceğini pek düşünmüyorum ama teknoloji işi biraz da şans diyelim.

@Asily, hocam bu telefonu şu an satacak olsam kaça gider sizce? 512 GB modeli.

S26 serisinden düz ve Plus modeline geçilmez bu modelden. S26 Ultra'ya ancak geçilir. Ya da S25 Ultra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…