Hem belki o zamana kadar bu dediğim ve yazdığım şeylerin bazıları gelmiş olur.

Yani benim gözlemlerim iPhone düz modelleri çok minik değişikliklerle geliyor. Özgürlükte de kapalı kaynak olduğu için özelleştirmeme sonraki yıllarda da aynı sorunla devam edersiniz gibi. 17 şu an için 3-4 yıl rahat götürür (Bataryası dışında)

Eğer iade imkanın varsa veya takas desteğiyle çok büyük zarar etmeyeceksen, S26 Ultra'ya geçmek seni o sıkışmışlık hissinden kurtarır. iPhone 17 mükemmel bir “tüketici” cihazıdır, ancak cihazı kendi istediği gibi kullanmak isteyen bir kullanıcı için Samsung şu an rakipsiz.

S26 aslında bekleyebilirdim fakat iyi ki beklemedim diyorum çünkü alacaksam yine alacağım cihaz Ultra modeli olurdu. O da bence çok pahalı. Xiaomi tarafında bir şans daha mı versem ya deyip Xiaomi 17 Ultra bakayım dedim. Fiyatı gördüğüm gibi sayfayı kapatmam için geçerli sebebim olmuş oldu. Düz Samsung modellerinde de Exynos maalesef hiç tercih etmiyorum. Belki Samsung fiyatları inerse o zaman Ultra serisini o zaman düşünebilirim.

Yani benim gözlemlerim iPhone düz modelleri çok minik değişikliklerle geliyor. Özgürlükte de kapalı kaynak olduğu için özelleştirmeme sonraki yıllarda da aynı sorunla devam edersiniz gibi. 17 şu an için 3-4 yıl rahat götürür (bataryası dışında)

Bataryayı batarya sağlığı için mi dediniz hocam? Ben şu an memnunum da ondan sormak istedim. Kapasite düşük olunca ve sağlık düşünce daha hızlı biteceğini söylüyorsunuz sanırım.

Bence 17 de kal. Belki alıştıkça daha çok seversin. Ha sevemedin seneye satar S27 serisi cihaz bakarsın. Ama elindeki cihazdan geçebileceğin tek alternatif S26 Ultra. Aşşağısı tatmin etmez. Bence gerek de yok.