Batwohan

Çalışkan
Arkadaşlar, herkese merhaba. Alalı henüz 6 gün oldu ve hiçbir yere çarpmama rağmen, herhangi bir temizlik ürünü ile cihazı silmememe rağmen görseldeki gibi nokta olarak beyaz bir leke oluştu. Böyle bir şey yaşayan var mıdır? Değerli yorumlarınızı rica ederim. İyi Sosyaller.

ec0e1fbe-b7e3-41dd-bc69-deb4f31e5a2c.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Söylediğim gibi ne hasar aldı, ne başka bir şey, garip. Takılacak bir şey değil de insan neden olduğunu merak ediyor.

O küçücük şeylerden dayımın telefonunda da vardı. Kilifla kullanırdı. Kılıfını çıkardığımda ondan birkaç tane gördüm. iPhone 15 Pro.

Dostlar kamera bölümü için komple koruyan, sağlam bi lens koruyucu aldım, artık gözümede takılmıyor hemde cihaz korunuyor. Tavsiye ederim.

Dosya Ekleri

• 07c91a9a-0f88-436a-92c5-38ffc43e2c24.webp
    07c91a9a-0f88-436a-92c5-38ffc43e2c24.webp
    1,3 MB · Görüntüleme: 88
Dostlar kamera bölümü için komple koruyan, sağlam bir lens koruyucu aldım, artık gözümede takılmıyor hem de cihaz korunuyor. Tavsiye ederim.

Zaten cihazın kameralarını koruyan kaliteli lensler var zaten. Koruyucu alman kalitesini düşürmekten başka bir şey yapmıyor.
Ama yine de haklısınız ya, bende o kadar para verseydim telefona bu kadar korurdum muhtemelen.

Aynısı benim iPhone 13'te de çıktı mavi renk o da. Bu rengin kronik sorunu falan mı acaba? Aynı rengi kullanan arkadaşımda da bu noktalardan var.

Dostlar kamera bölümü için komple koruyan, sağlam bi lens koruyucu aldım, artık gözümede takılmıyor hemde cihaz korunuyor. Tavsiye ederim.
Uzun kullanım ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Dayanıklılık kısmına kafam takıldı, kılıf kullanılmasına rağmen düştüğünde yamuluyor, kırılıyor gibi şeyler dönüyor internette bu konuda bilgi verebilirseniz memnun olurum.

Uzun kullanım ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Dayanıklılık kısmına kafam takıldı, kılıf kullanılmasına rağmen düştüğünde yamuluyor, kırılıyor gibi şeyler dönüyor internette bu konuda bilgi verebilirseniz memnun olurum.
Merhabalar, hocam telefon maalesef 2 kere düştü ama ne yamuldu ne çizildi, 1 metreyi biraz geçik yerde yüz üstü düştü sadece kırılmazı kırıldı oda her yeri değil, bir keresinde de arabadan inerken kucağımdaydı Apple'n kendi silikon kılıfını kullanıyorum kırılmaz ve arka kamera platosu kullanıyorum kucağımdan düştüğünde de telefonda gram hasar olmadı sadece kamera platosunu koruyan aparatta biraz sürtünme izi oldu o kadar. Belki benim şansıma böyle oldu tabi bir şey diyemiyorum. Ama genel olarak Kasım ayından itibaren kullanıyorum üzmedi cihaz. Bu tabi ki benim kullanım biçimim benim şansıma bir şey olmadı belki başkasında aynı şekilde düşer başka bir şey olmuştur onun için şahsi fikirlerimi ve yaşadıklarımı ifade ettim.

Merhabalar, hocam telefon maalesef 2 kere düştü ama ne yamuldu ne çizildi, 1 metreyi biraz geçik yerde yüz üstü düştü sadece kırılmazı kırıldı oda her yeri değil, bir keresinde de arabadan inerken kucağımdaydı Apple'n kendi silikon kılıfını kullanıyorum kırılmaz ve arka kamera platosu kullanıyorum kucağımdan düştüğünde de telefonda gram hasar olmadı sadece kamera platosunu koruyan aparatta biraz sürtünme izi oldu o kadar. Belki benim şansıma böyle oldu tabi bir şey diyemiyorum. Ama genel olarak Kasım ayından itibaren kullanıyorum üzmedi cihaz. Bu tabi ki benim kullanım biçimim benim şansıma bir şey olmadı belki başkasında aynı şekilde düşer başka bir şey olmuştur onun için şahsi fikirlerimi ve yaşadıklarımı ifade ettim.
Batarya konusunda nasıl?