MFlex

Başarılı
Arkadaşlar şu sıralar aklımı katlanan telefonlar çeliyor. Sıfır kapalı bir Z Fold 6 buldum ankarada. Telefoncuda sanırım. Adam takas yapmayı kabul ederse almalı mıyım sizce? Veya Fold 7 mi bakmalıyım?

Katlanabilir telefonlar bir iPhone kadar dayanıklı olmaz, iPhone'cu değilim ama ömürlük telefonlar.
Hocam arkadaşımda Z fold 6 var 2 yıldır kullanıyor tertemiz. O yüzden. Resmen tablet gibi. Tablet almasına bile gerek yok :D

Hocam arkadaşımda Z fold 6 var 2 yıldır kullanıyor tertemiz. O yüzden. Resmen tablet gibi. Tablet almasına bile gerek yok :D
Peki Z Fold 7 alabilir miyim sizce para eklemeden?

Geçilmez. iPhone Fold çıkacak deniyor onu bekle.
7 böbrek fiyatı olacak o.
Hocam üstüne bi 60k koymam gerekeceğini düşünüyorum. 130k civarı olur bence min.
Ne 130'u? En az 300. Şakasız diyorum. Türkiye'ye hayır işi gibi yerel fiyat çeken Samsung bile son telefonlarını 130 ve 150'ye çıkarttı.

Iphone 17 Pro Max 2TB modelinin Apple fiyatı güncel olarak 190. MSRP'si ise 2000 dolardı. Katlanır çürük elma ise 2599 dolardan başlayacak şekilde bekleniyor şu an ama kriz dolayısıyla onu da 2999'a çekerlerse şaşırmam.

7 böbrek fiyatı olacak o.

Ne 130'u? En az 300. Şakasız diyorum. Türkiye'ye hayır işi gibi yerel fiyat çeken Samsung bile son telefonlarını 130 ve 150'ye çıkarttı.

Iphone 17 Pro Max 2TB modelinin Apple fiyatı güncel olarak 190. MSRP'si ise 2000 dolardı. Katlanır çürük elma ise 2599 dolardan başlayacak şekilde bekleniyor şu an ama kriz dolayısıyla onu da 2999'a çekerlerse şaşırmam.
Hocam Araba fiyatı maşallah :D