İddia iPhone 17e sızdırıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aakons
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Birçok insan için de öyle. Sanki annenizin karnından 120 Hz ile doğmuş gibi savunmanız saçma.
Annemizin karnında 120Hz ile doğmadık fakat teknolojiyi yakından takip etmeye çalışıyoruz. Asıl sizin bu saçma politikaları savunmanız saçma.

50klık telefonda 60 Hz olmasını savunmayın bari

Annemin karnından 240 HZ OLED olarak doğdum ben Akif bey ve 15 Pro kullanıyorum. Evet parası Pro modellerde olan 120 Hz ekrana ve kısılmamış gerçek iPhone deneyimine yetmeyenler ya iPhone almasın ya da 2025 yılındaki çöp teknoloji 60 Hz'i savunmasın.

Size yeterli geliyor çünkü 120 Hz veya daha üstü deneyimi yaşamadınız. 2 hafta 120 kullanın 60 hz size ekranda ghosting ve stutter var gibi gözükecektir.

İlle iPhone kullanmak isteyen alsın düz modelleri ama 2025 yılında 60 Hz koyan firmayı ve cihazı savunmasın bir zahmet.

Geniş açı olsa dakika durmam alırım. Tek kamera çok güzel görünse de yetersiz benim için.

120 Hz fetişistleri, hacklediniz mi nasayı 120 FPS'te?
Neden 120 Hz telefonlar daha ucuza var iken 60 Hz kullanma ihtiyacı duyuyoruz?
Apple. Dünün teknolojisi, yarının fiyatları.

Evet lazım. Rica ediyorum şu savunmayı yapmayın artık. O zaman A19 CPU'ya da gerek yok, koy A13 bionic bugün kullanan ben de dahil %90 kullanıcıya yeter ama öyle olmuyor işte. Teknolojinin geldiği bir nokta ve belli fiyatlarda ürünlerin karşılaması gereken standartlar var. Kıyaslamayı buna göre yapıyoruz. 120 hz gerekliliğine gelirsek daha çok gerekli hiçbir şey yok. Tüm hissiyat değişiyor. Telefon çok daha akıcı hale geliyor, kullanım keyfi artıyor. Bana bu saatten sonra hiçbir güç zorunda kalmadıkça 60 hz telefon kullandırtamaz. Ayrıca 60 yaşındaki babam bile anlıyorsa 60-120 hz farkını herkes anlar. Yani çoğu 60'ta kullanıyor lafını kendiniz uydurup kendi kendinize inanmışsınız.

Telefonu aldığım günden beri 60 Hz de kullanamıyorum. Hatta A06 kullandığım zaman farkı çok büyük. Hadi iPhone ile karşılaştırmasınıda yaptım, hissediliyor.

60 Hz'i savunanların 5060'ın 8GB çıkmasını ve fiyatının da doğru olduğunu savunup, bizlere, yani son kullanıcıların faydasına herhangi bir şeyi garip bir şekilde istemeyenlerle aynı.

Şimdi eşime telefon alacağım 3-4 ay içerisinde, iPhone seviyor ve arkadaşı 16 almış 60K'ya, çöp dedim güzeldi diyor, sonra 15 Pro yu koydum 16yı yanına koydum, kameradan ekran akıcılığına kadar aa Pro gerçekten Proymuş dedi. Ekran yenileme hızını felan hiç bilmeyen eşim bile bunu dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…