İddia iPhone 17e sızdırıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aakons
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Öyle mis gibi ekran kullanırsa Pro'yu neden alasın? Ayrıca öyle mis gibi ekranla cihaz fiyatı da artacak. Gayet iyi çözüm.

Öyle mis gibi ekran kullanırsa Pro'yu neden alasın? Ayrıca öyle mis gibi ekranla cihaz fiyatı da artacak. Gayet iyi çözüm.

iPhone şu an düz seriyede 120 Hz koyuyor. Peki sadece ekrandaki fark 120 Hz miydi? Hayır. Bak bakalım ekranlardaki farklarına.

Always on display işine yaramayabilir özellik o ama anti reflective gayet önemli ve çok fark eden özellik. Bir de Pro denilince aklına sadece 120 Hz gelmesin

11'den beri ilk defa tasarımları beğendim.

Ne tartıştınız be bırakın elinizdekileri tuşluya geçelim bu siyonist Apple’ın da cebine para girmez.
Şaka şaka, ben de iPhone 15 kullanıyorum telefon sürekli donuyormuş gibi hissiyat veriyor sizde nasıl olmuyor?

17e modelinde 60 Hz olmasi cok onemli degil de 16e'ye gore bir islemci yukseltip bir de Dynamic Island koyarak fiyati 55K yapmazlar umarim. Olay su ki telefonu cok minimal seviyede kullanan insanlar var benim gibi. Benim gunluk ekran surem 2 saati gecmiyor ama ekosistemde oldugum icin iPhone kullanmak istiyorum. Dolayisiyla 16e benim gibi insanlar icin bicilmis kaftan. Zaten oyle 60 Hz - 120 Hz takintim yok. Performansi sorun cikarmasin, pili hemen bitmesin yeterli. Arada da oraya buraya gidince kamerayla birkac fotograf cekeyim tamam.

Fiyatlara bir sey diyemiyorum. 1 iPhone kendimize 1 tane de devlete aliyoruz. Neticede pazar payinin ana sahibi Apple, yerel fiyatlandirma yapmak zorunda degil maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…