Bütçe
50.000 TL
Aradığın telefon tam olarak Xiaomi 17t ama MTK işlemci kullanıyor. Gündelik kullanımda fark yaratacağını düşünmüyorum.

Bütçeyi biraz geçiyor ama Snapdragon istersen bu var.

Global olması lazım cihazın. Yine de bir TR cihazı olmuyor ama işte.

Xioami arayüzünü hiç kullanmadım yoksa 17t gayet iyi gözüküyor.

güncelleme desteği süresi dışında tüm kriterler uyuyor. Bütçe artmadığı sürece insanın saçma sapan telefonları öneresi gelmiyor.

https://www.pttavm.com/oneplus-nord-6-5g-512gb-12gb-turkiye-garantili-siyah-p-1495871748

Hiç güven vermedi bu cihaz Çinli bu gibi markalara çok soğuğum.

S22 kullandım bataryası yüzünden iPhone 17e aldım şimdi fark var mıdır S25 le S22'nin batarya açısından.
S25 bir günü çıkartır da 2 gün zor; o yüzden arkadaşların dediği gibi Xiaomi almak daha mantıklı. Uzun gitmesini istiyorsanız düz modelde batarya kapasitesi düşük.

S22 kullandım bataryası yüzünden iPhone 17e aldım şimdi fark var mıdır S25 le S22'nin batarya açısından.
S25 harika bir cihazda olsa en nihayetinde "küçük" haliyle batarya da küçük kalıyor. Xiaomi almanız batarya açısından en sağlıklısı olacaktır. Redmi Note 13 Pro 5G'de 8 saatlere kadar ekran süresi alırken S24 FE'de 5-6 saat civarı alıyorum. Beğenmediğimiz Redmi bile S24 FE'den daha iyi ekran süresine sahipti. İki cihazı da 60Hz'de kullandım.

Yaklaşık 4 aydır iPhone 17e 256 GB kullanıyorum. İlk defa iPhone telefon kullanıyorum ancak almadan önce pişman olacağımı biliyordum. iPhone yazılımı bana göre değil kullanmak istemiyorum artık sıkmaya başladı. Bunun yerine 50.000 TL maksimum verebileceğim;

• Snapdragon işlemcili.
• Şarjı 2 güne yakın gidecek.
• Güncelleme desteği 5 yıldan fazla.
• Ekranı kaliteli.

Bir Android model arıyorum. Dediğim gibi iPhone 18 Pro Max bile alsam memnun olmam. Önerilerinizi bekliyorum.
Garantili Honor 600 Pro, garantisiz global model, server kayıtlı Xiaomi 17 veya Xiaomi 17 Ultra