doruk20

Gelişen
Giriş-orta seviye bir Android telefon kullanıyorum ve benim telefonun SAR değerleri 1.7'ye kadar yok. Acaba bu değerler normal mi bu tarz yeni çıkan cihazlarda? Artık çoğunlukla yeni model üst seviye cihazların SAR değerleri böyle mi üretiliyor?

Ben telefon ile fazla konuşan biri değilim ama kablosuz kulaklık ile 1-2, 2-3 saat müzik dinlemeyi severim. Bir de telefona 2. bir SIM kart taksam nasıl olur diye düşünüyordum ama bu 2. SIM'i eklersem radyasyon konusunda emin olamadım.

17'e SAR değerleri yanlış bakmadıysam şöyle yazıyor:

SAR Değeri 10g (Baş) 1.49 W/kg
SAR Değeri 10g (Vücut) 1.49 W/kg

Son düzenleme:
Giriş-orta seviye bir Android telefon kullanıyorum ve benim telefonun SAR değerleri 1.7'ye kadar yok. Acaba bu değerler normal mi bu tarz yeni çıkan cihazlarda? Artık çoğunlukla yeni model üst seviye cihazların SAR değerleri böyle mi üretiliyor?

Ben telefon ile fazla konuşan biri değilim ama kablosuz kulaklık ile 1-2, 2-3 saat müzik dinlemeyi severim. Bir de telefona 2. bir SIM kart taksam nasıl olur diye düşünüyordum ama bu 2. SIM'i eklersem radyasyon konusunda emin olamadım.

1.7'ye SAR değerleri yanlış bakmadıysam şöyle yazıyor:

SAR değeri 10G (baş) 1.49 w/kg
SAR değeri 10G (vücut) 1.49 w/kg

Bu kadar takılmanıza gerek yok çünkü bu cihazlar iyonlaştırıcı radyasyon yaymıyor. Avrupa standartlarının altında olmayan telefon TR de satışa çıkmaz endişe etmenize gerek yok.

Yani aslında çoğunluk dikkat ediyordur herhalde böyle şeylere. Ben giriş-orta seviye Android telefon kullanıyorum ve SAR değerleri bu kadar yok ve bir de 2. SIM koyarsam belki diye bir danışayım birilerine dedim.

Birden çok, güçlü antenlerinden ve kasa yapılarından dolayı amiral gemilerinde SAR fazla. Bu radyasyon derinizi bile geçemez. 2.simde şebeke ararken %10-20 gibi artabilir değer.